Platdakvensters installeren in je nieuwbouw: dit moet je weten

28/02/2023

De platdakvensters van Skylux zijn ontworpen om maximale hoeveelheden daglicht binnen te laten in je woning. Dit zorgt niet alleen voor een natuurlijke en gezonde lichtbron, maar creëert ook een aangename sfeer in je huis. Ga je een nieuwe woning bouwen, dan is het belangrijk om vanaf het begin te denken aan het binnenbrengen van daglicht in je huis. Heb je een plat dak, dan is één van de beste manieren om dit te doen door platdakvensters te installeren tijdens de ruwbouwfase.

Platdakvenster plaatsen

Het installeren van platdakvensters gebeurt idealiter in de ruwbouwfase. Het is gemakkelijker om het dak te openen en de vensters te installeren voordat de dakbedekking is aangebracht. Dit vermindert de installatietijd en -kosten, waardoor je geld bespaart op de lange termijn. Bovendien kunnen platdakvensters tijdens de ruwbouwfase op de meest ideale plekken worden geplaatst. Hierdoor kun je het daglicht optimaal benutten en ervoor zorgen dat het in alle hoeken van je huis kan doordringen.

Platdakvenster als complete set

Bij Skylux is er goed nagedacht over het installatieproces van de platdakvensters. De opengaande platdakvensters worden als complete set verkocht. Die set bestaat uit een opstand met motor en glasraam. Je krijgt dus alles wat je nodig hebt om het venster te installeren in één pakket. Waardoor je snelle en eenvoudig je dakvenster kunt installeren.

Voordelen van een platdakvenster

Als je een nieuwbouwproject aan het plannen bent, dan ben je best vertrouwd met de voordelen van platdakvensters. De platdakvensters van Skylux zijn gemaakt van hoogwaardig glas, wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling, maar ook voor een sterke isolatiewaarde. Dankzij het isolerend glas geniet je van een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten.

Een ander belangrijk voordeel van deze platdakvensters is de uitstekende akoestiek. Dankzij het gebruik van geluiddempend glas wordt het geluid van buitenaf aanzienlijk verminderd, waardoor je in alle rust van je woning kunt genieten.

Platdakvenster op maat

Je plaatst niet elke dag een daglichtoplossing op je plat dak. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Ontdek het ruimste gamma platdakvensters met maar liefst meer dan 80 verschillende standaardafmetingen. De platdakvensters zijn beschikbaar in een vaste en opengaande versie. Of je nu op zoek bent naar een vaste lichtbron om de sfeer in je huis te verbeteren of een venster dat open kan om frisse lucht binnen te laten, je vindt altijd een platdakvenster op maat van je behoeften.

Je kan niet alleen kiezen tussen verschillende afmetingen glasramen, maar ook tussen verschillende opstanden. Skylux biedt zowel schuine als rechte opstanden aan, in talloze verschillende afmetingen. Als je geen daglicht wil verliezen, dan raden ze de opstand 20/00 aan. Deze opstand is recht, waardoor er geen licht verloren gaat en je nog steeds kan genieten van het volle daglicht.

Meer weten over het gamma platdakvensters? Download hier de gratis inspiratiebrochure over platdakvensters, lichtkoepels en toebehoren. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen? Contacteer Skylux via 056/20.00.00 of info@skylux.be.

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.