Je oude lichtkoepel vervangen door een nieuw platdakvenster? Een goed idee.

19/06/2023

Bezig met een renovatie waarbij je de kunststoffen lichtkoepels van je plat dak wil vervangen? Dan zijn iWindow platdakramen een goed idee. Deze strakke, glazen lichtkoepels plaats je makkelijk op de aanwezige, bestaande opstanden. Benieuwd? Maak kennis met nog meer voordelen van deze platdakvensters.

Lichtkoepels in kunststof of glas?

Dankzij daglichtoplossingen in je plat dak geniet je van extra natuurlijk licht. Omdat deze voor lange tijd meegaan, maak je best de juiste keuze. Beetje handig? Dan kun je deze zelf plaatsen. Maar wat kies je best? Lichtkoepels of platdakvensters? Kunststof lichtkoepels in acryl worden nog steeds gekozen en zijn een prima budgetvriendelijke keuze. Fans van een strakke, moderne stijl hebben eerder een voorkeur voor platdakvensters in glas. Hoe dan ook, platdakvensters in glas scoren op elk vlak.

Voordelen platdakramen iWindow

Strak design

Wat meteen opvalt, is het design en de rechte lijnen bij deze glazen platdakvensters. Hierdoor passen ze perfect bij liefhebbers van strak. De glazen iWindow platdakvensters zijn dubbelwandig en driewandig verkrijgbaar. Dit brengt ons naadloos naar de isolatie. Want naast een knappe look moet je platdakraam ook goede isolatieprestaties hebben.

Isolerend

Wist je dat je met een Skylux iWindow platdakvensters energie kunt besparen dankzij het superisolerend glas en het gratis daglicht? De koude wordt tegengehouden, terwijl er je dankzij de zonnewarmte minder moet verwarmen. Ook je verlichting steek je overdag minder snel aan, waardoor je bespaart op elektriciteitskosten. Zowel op vlak van thermische als akoestische isolatie scoren deze glazen lichtkoepels maximaal. Vind hier je isolerend platdakvenster voor renovatie.

Inbraakwerend

Naast warmte, koude en lawaai hou je ook graag ongenode gasten buiten. En al zeker op je plat dak. De Skylux platdakvensters zijn zodanig sterk, zodat inbrekers ontmoedigd worden om langs je dakraam naar binnen te kruipen. Ten minste, als je ze niet vergeet te sluiten.

Bediening

Als je dat wenst, kun je kiezen voor een platdakvenster dat je kunt openzetten. Handig om te verluchten! Je bedient deze makkelijk vanop afstand met een schakelaar. Deze iWindow3 Flex dakramen en bedrade aansluiting bijvoorbeeld, kunnen geopend worden dankzij de kettingmotor die in het raam zit ingebouwd. Wil je graag dat je dakraam sluit wanneer het regent? Dan kies je best ook voor de optionele regensensor.

Behoud van dakopstanden

Ga je renoveren en heb je al opstanden van bestaande lichtkoepels? Dan kun je die gerust hergebruiken. De speciale iWindow platdakramen voor gedeeltelijke renovatie monteer je er gewoon op. De daglichtoplossingen van Skylux voor het platte dak zijn verkrijgbaar in 160 standaardafmetingen en meer dan 10 000 combinaties. Zo heb je altijd eentje die past.

Krijg 5% extra korting via de webshop

Bestel je nu via de webshop, dan krijg je 5% extra korting bij de eerste bestelling met de code WELCOME5. Met gratis levering. Ontdek hier je nieuwe platdakvensters.

Op zoek naar de ideale lichtkoepels voor je verbouwing? Ruil je oude kunststoffen lichtkoepels in voor platte lichtkoepels in glas. Ontdek je iWindow platdakvensters voor renovatie bij een Skylux verkooppunt in je buurt of bestel ze online, raadpleeg er de prijzen en levertermijnen.

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.