Innovatie: revolutionair kiepdakraam met dakkapeleffect voor hellende daken

Gepubliceerd op 11 December 2019

Het kiepdakraam van Skylux heeft een uniek draaisysteem waarmee je een groter bruikbaar vloeroppervlak bekomt dan met een klassiek wentelraam. Aan de buitenkant zit een muggenhor die insecten, regen, stof, pollen en bladeren tegenhoudt. Maar er is meer, veel meer!

Maximaal ruimtegevoel

Terwijl een klassiek wentelraam roteert rond zijn as, functioneert een kiepdakraam met kiepstanden zoals een gewoon raam in een rechte muur. Dankzij een revolutionaire scharnier draai je het dakraam vanuit kiepstand in één vlotte beweging verder door, tot de buitenkant naar binnen gekeerd staat, mooi verticaal: het zogenaamde dakkapeleffect. Benieuwd? Vraag dan je gratis infobrochure aan.

De voordelen van een kiepraam

Waarom zou je kiezen voor een kiepraam? Kiepramen zijn veiliger en duurzamer dan de klassieke kantelramen. Ze zijn ook makkelijker te plaatsen, extreem duurzaam en onderhoudsvriendelijk door het dakkapeleffect. Bekijk de video op mijnskyluxdakraam.be en ontdek alle voordelen.

Muggenhor aan de buitenkant

Het kiepdakraam heeft bovendien een unieke feature: een muggenhor aan de buitenkant. Deze manueel te bedienen hor bestaat uit een antiallergische screendoek die alle insecten tegenhoudt. Maar ook bladeren, vuil en stof. Door de antiallergische eigenschappen krijgen zelfs pollen geen kans. De muggenhor is combineerbaar met een donkerder getint screendoek als zonnewering en is standaard inbegrepen in de prijs.

Het renovatiedakraam

Het Skylux kiepdakraam wordt ook wel het renovatiedakraam genoemd. Het is de ideale oplossing als je renoveert en je oude dakramen wil vervangen, maar zonder de nadelen van die oude dakramen. Je profiteert van een snelle plaatsing, zonder kappen of breken. Bovendien is je nieuwe Skylux kiepdakraam verkrijgbaar in alle maten en afmetingen van klassieke wenteldakramen. Ontdek de mogelijkheden en tarieven in de gratis brochure.

Skylux, Belgisch marktleider en lichtspecialist

Het West-Vlaamse familiebedrijf Skylux startte in 1954 als een groothandel in glas en spiegels onder de naam AG Plastics. Daglicht zit dus al lang in hun DNA. De eerste lichtkoepels maakten ze bijna 50 jaar geleden. Daarnaast produceert het bedrijf ook lichtstraten en verandasystemen, en verdelen ze gevelpanelen, aluminium profielen en kunststofplaten voor de bouwsector. Vandaag is Skylux Belgisch marktleider en staat het bedrijf in heel Europa synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Breed gamma daglichtoplossingen  

Onlangs nam Skylux het Limburgse Nordag over. Zo breidt de ambitieuze lichtspecialist zijn aanbod uit met een volledig gamma kwalitatieve, duurzame, veilige én snel te plaatsen kiepdakramen voor hellende daken. Door de overname combineert Skylux nu de jarenlange knowhow van een lokale pionier met zijn expertise van een sterke Europese speler.

Wil je meer weten over het revolutionaire dakraam van Skylux?
Vraag dan hier je gratis infobrochure aan. Vind hier een premium dakwerker in je buurt voor de correcte plaatsing van je dakraam.