Ga je bouwen of verbouwen? Denk in de ruwbouwfase al aan platdakvensters voor genoeg daglicht.

22/09/2023

Ben je aan het bouwen? Of grondig aan het renoveren? Denk dan vanaf het begin aan de juiste daglichtoplossingen voor je huis. Platdakvensters installeren is één van de beste manieren. En dit doe je best al tijdens de ruwbouwfase. Met platdakvensters haal je namelijk maximale hoeveelheden daglicht binnen in je woning. Hierdoor geniet je van een natuurlijke en gezonde lichtbron en creëer je een aangename sfeer in huis. Wat moet je hier nog over weten? 

Een platdakvenster installeren

Je platdakvenster(s) installeer je idealiter al in de ruwbouwfase. Het is dan nog makkelijk om het dak te openen en de dakvensters te installeren, zeker voordat de dakbedekking is aangebracht. Hierdoor bespaar je installatietijd en -kosten. Bovendien kunnen je dakvensters tijdens de ruwbouwfase op de meest ideale plekken worden geïnstalleerd. Benut het daglicht optimaal en zorg ervoor dat het alle gewenste hoeken in huis kan verlichten.

Dakramen online bestellen? Dat kan bij Skylux. Over het installatieproces van de dakvensters werd trouwens goed nagedacht. Zo worden de opengaande platdakvensters als een complete set verkocht. Die set bestaat uit een opstand met motor en glasraam. Alles wat je nodig hebt om je venster te installeren zit dus in één pakket. Hierdoor kan je je platdakvensters snel en eenvoudig installeren. 

De voordelen van een platdakvenster

Plan je je nieuwbouwproject, dan overweeg je best de vele voordelen van de integratie van een platdakvenster. Wat zijn zoal de troeven van de platdakvensters van Skylux?

Hoge isolatiewaarde

Eerst en vooral zijn ze gemaakt van hoogwaardig glas. Hierdoor hebben ze niet alleen een moderne uitstraling, maar ook een sterke isolatiewaarde. Dankzij het isolerend glas geniet je binnen van een aangenaam klimaat van lagere energiekosten. Een ander voordeel is de uitstekende akoestiek. Dankzij het geluiddempend glas wordt het geluid van buitenaf aanzienlijk verminderd en kan je in alle rust van je woning genieten.

Platdakvensters op maat

Ga je een daglichtoplossing op je plat dak plaatsen? Dan maak je best de juiste keuze. De Skylux-platdakvensters zijn beschikbaar in maar liefst 80 verschillende standaardafmetingen. Hiermee is het her ruimste gamma te verkrijgen. Je hebt keuze uit een vaste of een opengaande versie. Of je nu een vaste, natuurlijke lichtbron wil om de sfeer in huis te verbeteren of een venster om frisse lucht binnen te laten. Bij Skylux vind je een platdakvenster op maat van je behoeften.

Vervang makkelijk je oude koepel door een modern platdakvenster

Heb je nog een oude koepel waarvan de opstand nog in goede staat is? Dan kun je ook alleen de koepel vervangen door een geavanceerd platdakvenster. Hierdoor blijft je huidige opstand en dakbedekking intact. Ontdek platdakvensters die passen op een bestaande opstand. Wil je ook de opstand vervangen? Neem dan ook een kijkje in het breed assortiment opstanden.

Wil je graag platdakvensters van Skylux installeren? Je bestelt ze makkelijk in een Skylux verkooppunt in je buurt of online via de Skylux webshop.

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.