Volop daglicht in huis, met een MasterLight lichtstraat van Reynaers Aluminium

Gepubliceerd op

Graag veel natuurlijk daglicht en ruimtegevoel in huis? Je bent niet alleen. Nu renovaties alsmaar populairder worden, stijgt de vraag naar esthetische technieken om een leefruimte te vergroten. We’ve got you covered. Reynaers Aluminium breidt zijn aanbod uit met het MasterLight lichtstraatsysteem. Dat sluit naadloos aan bij jouw wensen en kwaliteitsverwachtingen.

Een ruimer woon-gevoel en meer natuurlijk daglicht

Het MasterLight lichtstraatsysteem biedt een tijdloze oplossing voor je eigentijds project. Zo is het een duurzaam verlengstuk van je woonbeleving. Dankzij de glazen constructie creëer je niet alleen een ruimer woongevoel binnenshuis, je laat ook een grotere hoeveelheid natuurlijk daglicht tot diep in je woning stralen. Dat went snel! Bekijk de specificaties.

Een daklicht voor elke stijl, in lijn met jouw verwachtingen

Het systeem kan samengesteld worden met slechts 4 profielen, ongeacht de stijl die je wil: landelijk, modern of industrieel. Voor een superstrak ontwerp biedt MasterLight de mogelijkheid om het kader gelijk met de binnenafwerking te monteren, zonder zichtbare profielen.

Liever een meer landelijke uitstraling? MasterLight maakt het mogelijk om tussenliggers te gebruiken van het SlimLine raam- en deursysteem (ultraslank design, minimalistisch & steellook), of te combineren met andere Reynaers Aluminium-systemen zoals ConceptWall 50. Dit allemaal voor een passend ontwerp. Voor de finishing touch kunnen de tussenliggers voorzien worden van verlichting.

Dankzij MasterLight van Reynaers Aluminium zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos.

Lichtstraten met uitzonderlijke prestaties

Met de hoge water- en luchtdichtheid van MasterLight zijn toepassingen mogelijk in heel België voor gebouwen tot 100 m hoog. MasterLight bevat standaard een dubbele waterdichtingsbarrière, het kan onder een helling of bijna vlak (min 2°) geplaatst worden en voorkomt onder alle omstandigheden waterstagnatie.

MasterLight bereikt de hoogste isolatienormen, is geschikt voor dubbele en zelfs driedubbele beglazing en bestand tegen windstoten tot 130 km/u. Dit maakt van MasterLight dé betrouwbare keuze voor daklichtoplossingen voor de meest uitdagende projecten.

MasterLight, een duurzame keuze

MasterLight biedt zelfs de mogelijkheid om zonnepanelen (BIPV) te integreren. Op die manier kan je het daklicht gebruiken om energie op te wekken en oververhitting tegen te gaan. Bovendien is het systeem uitbreidbaar met gangbare opbouw zonweringssystemen.

MasterLight is een duurzaam systeem, waar je op verschillende manieren van profiteert. Allereerst is aluminium 100% recycleerbaar, wat betekent dat je bijdraagt aan een circulaire economie. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk, waardoor je minder tijd en moeite hoeft te spenderen aan onderhoud en waardoor de levensduur verlengt.

Tot slot kunnen deze oplossingen gebruikt worden voor circulair bouwen, waarbij materialen en producten op een duurzame manier worden hergebruikt en gerecycleerd. Door voor MasterLight te kiezen, kies je dus niet alleen voor een mooi en modern product, maar ook voor een duurzame en verantwoorde oplossing.

Kies voor MasterLight en ervaar de hoogste prestaties en maximale ontwerpvrijheid op het gebied van daklichten. Je maakt meteen ook een duurzame keuze.

Benieuwd naar de MasterLight lichtstraten van Reynaers Aluminium? Steek je licht op bij een vakman in je buurt, of bezoek Reynaers Aluminium op Batibouw (hal 5 - stand 5630).

   

standaard