De nieuwe 2in1 en 3in1 VELUX® dakvensters met bediening onderaan: een oase aan natuurlijk daglicht met panoramisch uitzicht

Gepubliceerd op 21 October 2022

VELUX, de toonaangevende dakvensterfabrikant, lanceert vanaf oktober 2022 nieuwe varianten van de populaire 2in1 en 3in1 dakvensteroplossingen.

Met de lancering van de nieuwe 2in1 en 3in1 uitzetbare dakvensters met bediening onderaan, gaat VELUX nog een stap verder met zijn inspanningen om ruimtes te transformeren dankzij natuurlijk licht. Meer daglicht dankzij grotere, betaalbare en gemakkelijker te installeren dakvensters.

Meer daglicht en een beter uitzicht

De nieuwe VELUX dakvensters zijn verkrijgbaar met twee of drie vensters en openen tot wel 45° met een elegante handgreep aan de onderzijde. De opening naar buiten geeft bewoners een prachtig ononderbroken panoramisch uitzicht zonder dat het raam in de weg zit – je staat als het ware op een balkon. Het strakke design en de slanke profielen van de 2in1 en 3in1 dakvensters bieden een gevoel van ruimte en zorgen voor meer daglicht in de woning.

Eenvoudig te installeren

Het enkele frame met 2 of 3 vensters maakt de installatie van deze dakvensters gemakkelijker dan ooit. Alle vensters kunnen uit het frame genomen worden om het product minder zwaar te maken, waardoor het dakvenster vlotter van beneden naar het dak kan worden gebracht. De installatie van de module met één frame gebeurt volgens eenvoudige en bekende principes, maar met minder onderdelen. Er is ook slechts één binnenbekleding en één installatie nodig om het voordeel van meerdere vensters te verkrijgen.

Symmetrische en asymmetrische maten, afgestemd op persoonlijke ontwerpvoorkeuren

Het 2in1 uitzetbaar dakvenster is verkrijgbaar in acht verschillende maten met zowel symmetrische als asymmetrische varianten om te beantwoorden aan ieders persoonlijke ontwerpvoorkeur. Het 3in1 dakvenster is in twee maten verkrijgbaar. Alle maten zijn beschikbaar in twee verschillende glastypes, dubbel glas of 3-voudig glas, die een nog hoger thermisch rendement bieden en garant staan voor optimale flexibiliteit om een ruimte te transformeren met daglicht.

Een breed scala aan oplossingen voor hittebescherming en lichtregeling

De nieuwe 2in1 en 3in1 dakvensters zijn compatibel met een groot aantal VELUX-binnengordijnen en buitenbeschermingen. De binnengordijnen zorgen voor een optimale lichtregeling en de buitenbeschermingen voor een optimale bescherming tegen de hitte en verduistering, om de ruimte koel en donker te houden wanneer dat nodig is.

Yves Sottiaux, Market Director VELUX Belgium, licht toe: "Met de nieuwe 2in1 en 3in1 dakvensters is het nu nog eenvoudiger voor bewoners om hun huis te transformeren en de ideale hoeveelheid natuurlijk licht binnen te krijgen. De nieuwe 2in1 en 3in1 uitzetbare dakvensters zijn gemakkelijk te installeren dankzij hun verbeterd ontwerp met één frame en uitneembare vensters. Ze combineren alle voordelen van dakvensters: een verbeterd panoramisch uitzicht met een uitzonderlijk ruim balkongevoel."

VELUX Club voor professionelen

Ontdek het nieuwe VELUX Club spaarprogramma dat u toelaat punten te sparen bij aankoop van ​ VELUX dakvensters of buitenbeschermingen. Deze punten kan u daarna innen als cadeaubon bij Decathlon, Mediamarkt, Zalando, Wonderbox of Bol.com.

Uw VELUX punten aanvragen is kinderspel. Een account aanmaken duurt slechts een paar minuten. Vervolgens kunt u uw aankoopbewijs van elk aangekocht VELUX dakvenster, platdakvenster of buitenbescherming uploaden. Dit kan elektronisch via uw PC of door met uw smartphone een foto te maken van het betaalbewijs of de factuur. De factuur moet 45 dagen na factuurdatum opgeladen zijn en moet van bij een Belgische of Luxemburgse verdeler komen. Abonneer u nu om meer te weten!

​Opleiding voor installateurs

VELUX hecht er veel belang aan om alle installateurs degelijk op te leiden, zodat ze de voordelen begrijpen van een efficiënte installatie. Door de VELUX opleiding te volgen, leren ze het product goed en snel te installeren. Resultaat, meer winst voor de zaak en tevreden klanten. Lees hier wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen: https://www.velux.be/nl-be/pro/opleidingen