Zelf je dakgoten plaatsen? Eenvoudig met een metalen plug-and-play dakgootsysteem.

Gepubliceerd op 01 Augustus 2023
Metiglia dakgootsysteem
Metiglia dakgootsysteem

Wil je je oude dakgoten vervangen of ben je op zoek naar de gepaste dakgoten voor je nieuwbouwwoning? Waarom niet zelf de handen uit de mouwen steken? Maak kennis met plug-and-play metalen dakgoten, ideaal voor de zelfbouwer. 

De ideale dakgoot voor je zelfbouwproject

Dat een dakgoot dient om regenwater van je dak af te voeren is een no-brainer. Er zijn verschillende systemen op de markt, afhankelijk van het type dak. Je kunt het dakgootsysteem voor je hellend dak laten plaatsen door een dakwerker, of … er zelf mee aan de slag gaan. Op zoek naar hedendaagse doe-het-zelf dakgoten? Dan zijn deze metalen hanggoten een prima oplossing. Dankzij hun modern design passen ze bij de meeste bouwstijlen. Bovendien zijn ze makkelijker te plaatsen dan hun duurdere, zinken broertjes.

Hoogwaardig plug-and-play dakgootsysteem in metaal

Ben je wat handig? Dan kun je je dakgoten en regenafvoerpijpen zelf plaatsen. Zo bespaar je op de plaatsingskosten. Met het kwaliteitsvol dakgootsysteem Metigla 125/88 kun je vlot aan de slag. Wat zijn de voordelen?

Kwaliteitsvol, duurzaam materiaal

Voor het dakgootsysteem Metigla zijn er hoogwaardige kwaliteitsgrondstoffen gebruikt. Het is dan ook een duurzaam, efficiënt product. Het is gemaakt uit gecoat staal, een minimale hoeveelheid zinkcoating van 275 g /men een duurzame laklaag. Bovendien heeft het een garantie van 15 jaar en een geschatte levensduur van 50 jaar. Download de technische fiche voor meer info.

Eenvoudige montage

De Metigla dakgoten zijn makkelijk te plaatsen en aan te passen. Met 19 mogelijke onderdelen monteer je makkelijk, volgens een plug-and-play installatie, de gewenste opstelling. De goten bevestig je aan elkaar met gootverbindingsstukken. Bovendien past het systeem op elk type hellend dak: metalen dakplaten, keramische dakpannen, bitumen shingles, geprofileerde staalplaten, … Download de installatiegids voor meer info.

Stijlvolle uitstraling

De dakgoten hebben een modern design en zijn bij Bouwdepot verkrijgbaar in stijlvol zwart of - op aanvraag - in antraciet grijs. Ze vormen een mooie combinatie met hedendaags, zwart of antraciet buitenschrijnwerk.

Bestel je metalen dakgoten online

Wil je graag de onderdelen voor je Metigla dakgootsysteem bestellen? Ontdek ze in de Bouwdepot webshop. Bestel ze makkelijk en snel en haal ze af in een depot in je buurt.

Op zoek naar het geschikte materiaal voor je (ver)bouwproject? Vind en bestel makkelijk alles online via Bouwdepot.be en laat het leveren in een van de 12 afhaaldepots.