Nieuwe uitgave van architectenboek ‘Best of Slates’

Het architectenboek 'Best of slates' van dakspecialist Eternit wordt vandaag voor de vijfde keer voorgesteld. Als kwalitatief en duurzaam bouwmateriaal is de vezelcementlei uiterst geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie.  Architecten vinden in dit boek tal van vernieuwende projecten met leien, met inspirerende foto’s, praktische projectdata en technische informatie.

Zelfs na meer dan 100 jaar blijft de vezelcementlei een vernieuwend bouwmateriaal, inzetbaar voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als hoogwaardig en duurzaam composietproduct verzekert het goede prestaties met een minimale impact op het milieu. Vezelcementleien bestaan immers voor 95 procent uit minerale materialen en grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Zo bieden ze de bouwsector een milieuvriendelijk alternatief voor daken en gevels.
 
Eternit heeft in ‘Best of Slates’, volume 5, opmerkelijke realisaties van architecten uit de Benelux gebundeld. Dankzij de talloze formaten en kleuren sluiten zij met vezelcementleien aan bij traditionele bouwstijlen en geven ze er een moderne interpretatie aan, of het nu gaat om residentiële projecten of publieke gebouwen, zoals sporthallen en scholen. Om de bouwwereld nog meer mogelijkheden te bieden, blijft Eternit inzetten op nieuwe producten en plaatsingsmethodes.
 
Je kan een gratis exemplaar van ‘Best of Slates 5’ aanvragen via www.eternit.be/BestofSlates.
In samenwerking met Eternit nv

Meer nieuws van Eternit nv

Gevelbekleding: een houtlook voor je gevel, zonder het onderhoud

Wil je je buitengevels een unieke, tijdloze uitstraling geven?

Creatief met vezelcement voor dak en gevel

Dak- en gevelspecialist Eternit verrast ook dit jaar de Batibouw-bezoeker met innovatieve oplossi

Renoveren met leien

Leien bieden een grote meerwaarde en zijn een dankbaar materiaal bij renovatie.

GRATIS Nieuwsbrief