Cedral TECTA leien voor dak en gevel: bescherm wat je liefhebt

05/07/2024

Ben je op zoek naar een strakke gevel- en dakbedekking voor je renovatie- of nieuwbouwproject? Goed nieuws! De vezelcementleien van Cedral zijn een uitstekende keuze. Nieuw in het gamma zijn de TECTA leien. Ze zijn voorzien van een unieke beschermlaag die wordt uitgehard met uv-licht. De ingenieuze en gepatenteerde TECTA-technologie verzegelt dus het lei-oppervlak en beschermt zo tegen schade en verkleuring. Ontdek alle troeven van deze nieuwe lei en vraag je gratis offerte aan bij een Cedral Select dakdekker

De beste bescherming

De TECTA leien bieden bescherming van het hoogste niveau. Ze zijn bestand tegen zware weersomstandigheden, variërend van felle zonnestralen tot harde hagel- of regenbuien en strenge winters. Vuil, stof en zelfs graffiti kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Bovendien zijn deze leien kleurvast en behouden ze hun tijdloze matte uitstraling. Vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

De mooiste lei

De TECTA lei heeft een hedendaagse matte uitstraling en behoudt opmerkelijk goed haar kleur. Hou je van de textuur van natuurleien? Dan is de TECTA Texture lei speciaal voor jou ontworpen! Die lei kenmerkt zich namelijk door een authentiek, mat leisteenpatroon en ziet er dan ook écht uit als een natuurlijke leisteen. Zo krijg je dus het beste van twee werelden: de prachtige look van een natuurlei én de voordelen van vezelcement, zoals stabiliteit en maatvastheid.

Vraag hier je gratis offerte voor een professionele plaatsing. 

Weinig onderhoud

De unieke beschermlaag zorgt niet enkel voor een mooie uitstraling, ook vuil hecht zich minder snel en dringt niet door de coating heen. Met het juiste reinigingsproduct kan je zelfs graffiti verwijderen van het lei-oppervlak.

Het TECTA gamma

In het TECTA gamma biedt Cedral twee afwerkingen aan, telkens in donkergrijs en in de afmetingen 60 x 30 en 40 x 24.

  • Cedral TECTA Smooth: dit is een veelzijdige lei die zich moeiteloos laat inpassen in een strakke en moderne architectuur. Dankzij de rechte randen en het matte textuuroppervlak toont deze lei een vlakke, uitgepuurde afwerking.
  • Cedral TECTA Texture: dit is het perfecte materiaal om een authentieke lei-uitstraling te verkrijgen. Deze lei valt niet te onderscheiden van de echte natuurlei dankzij het reliëfoppervlak, de gebroken randen en de matte donkergrijze kleur. 

Wil je jouw dakproject realiseren met TECTA-leien, maar heb je hulp nodig bij de plaatsing? Vertrouw op de expertise van een Cedral Select dakdekker. Vraag vandaag nog je gratis offerte aan via de Cedral website en profiteer van een professionele installatie. Zorgeloos traject: check! 

In samenwerking met Cedral

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.