Zonneluifels: geniet van zonnebescherming, extra comfort en sfeer op je terras

Gepubliceerd op 22 Februari 2023

Profiteren van je terras is super, zolang de zon niet in je ogen prikt en je gespaard blijft van de hitte. Met een zonneluifel beslis je zelf hoeveel zon je op je terras toelaat. Zo bescherm je jezelf, maar ook je tuinmeubels tegen de warme zonnestralen. Ontdek wat jij te winnen hebt door voor Winsol te kiezen en maak kennis met diverse modellen en slimme snufjes. Sfeer en comfort gegarandeerd!

Genieten van je terras, in alle comfort

Je terras omtoveren tot een sfeervolle plek, waar het altijd fijn ontspannen is? Met een knikarmscherm of zonneluifel doe je makkelijk de switch. Zo’n zonneluifel wordt aan je gevel bevestigd en plooit discreet dicht in een stevige behuizing. De gesloten kast beschermt het doek en de knikarmen tegen weersinvloeden. Met een Winsol zonneluifel geniet je volop, dankzij een strak en uitgekiend design, sfeervolle ledverlichting en slimme technologieën zoals bediening vanop afstand. Verken het brede gamma en vind jouw match.

Sterke knikarmen voor een lange levensduur

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk plezier hebben van je zonnescherm. De knikarmen spelen daarbij een belangrijke rol. Samen met de verankering in de muur dragen ze immers het gewicht van de luifel. Winsol knikarmen zijn helemaal afgesteld op de eisen waaraan een luifel vandaag moet voldoen: ultrasterk door extra staalkabels of Powerband in de elleboog van de arm én met een lange levensduur. Vraag je gratis infobrochure aan en lees meer over de specificaties van Winsol zonneschermen.

Safety first, ook bij grote terrassen

Met een zonnescherm van Winsol hoef je je zelfs bij felle wind geen zorgen te maken, want de robuuste knikarmen zijn bestand tegen windsnelheden tot 6 beaufort. Hun SquaroLinasolLumisol en Luno zonneluifels behoren zelfs tot de hoogste windklasse 3. Ook bij grote terrassen is je veiligheid gegarandeerd, want Winsol luifels kunnen grote overspanningen aan (bv. 7 x 4 meter), zonder in te boeten op windbestendigheid.

Een zonneluifel voor elke bouwstijl

Het oog wil ook wat, maar smaken verschillen. Daarom is het leuk als je mee kan bepalen hoe je zonnescherm eruit komt te zien. Bij Winsol kies je uit diverse moderne luifels, verschillende kastontwerpen en tal van eigentijdse looks voor het doek. Voor je favoriete tint gaan, hoeft je bovendien geen cent extra te kosten. Bij de SquaroLinasol en Lumisol luifels kies je zonder meerprijs uit alle mogelijke RAL-kleuren. Ontdek inspirerende realisaties en vind de terrasluifel die bij jouw woning past.

Welke zonnescherm past bij mij?

Benieuwd welke type zonneluifel jij best kiest? We stellen je graag enkele populaire modellen voor. Je ontdekt meteen ook hun speciale troeven.

  • Linasol is een modern zonnescherm met licht en muziek. Je geniet van schaduw, sfeervolle verlichting, Bluetooth bediening én discreet ingebouwde waterdichte luidsprekers. Deze zonneluifel heeft een strakke rechthoekige kast en is verkrijgbaar met leuke snufjes. Wat dacht je van gekleurde RGB-verlichting voor extra sfeer?
  • Lumisol is dé luifel die je boven veel Vlaamse terrassen terugvindt. Dat komt door het subtiele en tijdloze design en de veelzijdigheid ervan. Dit zonnescherm met gesloten kast past bovendien bij elke bouwstijl. Dankzij de ultrasterke knikarmen gaat jouw Lumisol extra lang mee.
  • Luno is met zijn compact formaat prima geschikt voor kleine tot middelgrote terrassen. Met dit elegante knikarmscherm creëer je vlot schaduwzones tot 21 m². Verlichting is mogelijk in de knikarmen via 2 discreet ingebouwde led-strips.
  • Squaro zorgt voor extra privacy dankzij een volant-plus. Een zon- of zelfs regenwerend doek, geïntegreerde ledverlichting, ultrasterke knikarmen en een screen aan de voorlijst tegen de laagstaande zon. Meer heb je niet nodig om comfortabel te ontspannen op je terras.

Graag advies over de beste zonwering voor jou? Bezoek een Winsol showroom in je buurt en krijg advies op maat. Ben je er al uit welk type je wil, dan kan je meteen online je offerte aanvragen. Gratis en vrijblijvend.