Nu tijdelijke promoties op zonwering bij Winsol

Gepubliceerd op 14 Juni 2022

Te warme temperaturen binnen? Of je wil buiten genieten, maar in de verkoelende schaduw en tegelijkertijd beschermd tegen de zon? Bij Winsol vind je Belgische en innovatieve zonwering op maat!

Verlengde acties tot eind juni

Ontdek hun uitgebreide aanbod zonwering, zoals zonneschermen, screens voor ramen, verandazonwering, terrasoverkappingen met lamellen en pergola’s met oproldoek. Bovendien geniet je nu nog langer van de Zonnedagen bij Winsol, want de acties zijn verlengd tot 30 juni 2022.

Haast je als de bliksem naar een Winsol verkooppunt in je buurt om hun zonwering te ontdekken. Je ontvangt meteen ook persoonlijk advies van hun experts en stapt naar buiten met een offerte op maat van je project.

Niet meteen tijd om langs te gaan? Vraag nu al je gratis en vrijblijvende offerte aan om te profiteren van de acties. De Winsol-experts contacteren je snel.

Wist je trouwens dat je ook nog steeds geniet van de kortste levertermijnen op de markt? Dat wil zeggen dat je nóg sneller jouw nieuwe terrasoverkapping of zonwering kan bewonderen.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan