Bescherm jezelf én je woning tegen de zon: grote kortingen op zonwering en terrasoverkappingen

Gepubliceerd op 23 Februari 2023

Velen onder ons kijken al uit naar de zomer, om volop te kunnen genieten van mooi weer. Met het nodige smeerwerk lukt dat zonder te verbranden. Maar dacht je er al eens aan om jezelf op een andere manier te beschermen? En wat met je woning, die door het mooie weer zal opwarmen? Er bestaan gelukkig tal van oplossingen om jezelf én je woning beter tegen de zon te beschermen. Ontdek ze allemaal en leer hoe je korting krijgt.

1. Schuil onder een luifel voor de zon

Een goede manier om jezelf te beschermen tegen de zon en haar warmte, is een zonneluifel. Dankzij een professionele bevestiging aan de gevel van je woning, laat je die uitvallen wanner je van een streepje schaduw wil genieten.

Luifels zijn bovendien verbeterd tegenover vroeger. Zo klappen ze dankzij de windsensor automatisch in bij krachtige wind. En hoef je dus niet meer bang te zijn dat jouw luifel hierdoor naar de vaantjes is. Tegenwoordig kan je ze ook helemaal personaliseren, op maat van jouw woning én je behoeften. Wat dacht je van ledverlichting in de kast of voorlijst? Of waterdichte Bluetooth speakers die je kan integreren? De voor velen leukste feature hielden we voor het laatst: je bedient de luifels gewoon vanuit je luie zetel. Bij Winsol zijn ze allemaal gemotoriseerd en uitgerust met afstandsbediening. 

Vraag hier je inspiratiebrochure zonwering aan.

2. Cocoonen onder je terrasoverkapping, het ganse jaar door

Dat een terrasoverkapping je enkel veel genot brengt tijdens de zomer, klopt al lang niet meer. Dankzij de nieuwste technologieën en toevoegingen geniet je er elk seizoen van. Zo profiteer je tijdens de zomermaanden niet alleen van wat welgekomen schaduw en verkoeling. Een pergola biedt je tijdens de andere maanden beschutting tegen regen en wind.

Ook hier heb je tal van mogelijkheden. Een eerste belangrijke keuze is uiteraard of je kiest voor een vrijstaand of aanbouwmodel. Daarna ga je over naar wat jij het mooist vindt: een lamellendak of vouwdoek? Of verkies je het nieuwste item uit het gamma van Winsol: het vast houten Cocoon-dak? Je kan het geheel bovendien afwerken met een mooie sfeerwand of extra opties. Niks is onmogelijk!

Vraag hier je inspiratiebrochures terrasoverkappingen aan.

3. Hou de warmte buiten met screens

Dan is er nog de kwestie van jouw woning koel te houden op warme zomermaanden. Screens zijn hier een esthetische en duurzame oplossing.

Ze houden maar liefst 85% van de warmte-energie van de zon tegen. Over afkoeling gesproken! Daarnaast verminder je er de inkijk in je woning mee zonder dat je inboet aan lichtinval of je verhinderd bent om naar buiten te kijken. Extra handig: je kan je ramen wagenwijd openzetten om je woning af te koelen zonder dat muggen en vliegen je woning binnen kunnen vliegen.

Bij Winsol hebben ze bovendien screens met geïntegreerde zonnepanelen. Zo bespaar je nog meer energie!

Vraag hier je inspiratiebrochure screens aan.

4. Een frisse en verduisterde woning met rolluiken

In tegenstelling tot screens, verduisteren rolluiken je woning helemaal. Heel handig, want dan kan er echt geen enkel zonnestraaltje in je woning binnen en blijft die lekker fris. Rolluiken bieden echter het extra voordeel dat ze in de winter je woning dan weer extra isoleren. Want hoe goed ze de warmte buitenhouden in de zomer, zo goed houden ze die binnen tijdens de wintermaanden. En ja hoor, ook hier heeft Winsol een variant met geïntegreerde zonnepanelen. Voor elk wat wils.

Vraag hier je inspiratiebrochure rolluiken aan.

Ga jij aan de slag met één van deze producten? Da’s geluk hebben! Want van 27 februari 2023 tot 26 maart 2023 geniet je van mooie kortingen op de Winsol zonwering en terrasoverkappingen.
Vraag hier je offerte met korting aan, of bezoek een Winsol-verkooppunt in je buurt.