Zijdelings openschuivende doekzonwering.

Met de Slidefix komt RENSON® met een doekzonweringsoplossing op de proppen voor zowel schuiframen, grote vaste glaspartijen als hoekschuiframen. Dit nieuwe type doekzonwering volgt de zijdelingse beweging van een schuifdeur, wat eigenlijk een beweging is die niet meer dan logisch en vooral heel praktisch is, want zo blijft een schuifraam ook mét zonwering perfect bruikbaar als doorgang.

Bij de ontwikkeling van de Slidefix werd enorm veel belang gehecht aan de onzichtbare integratie van de verschillende elementen. Zowel de kast als de geleiders van de Slidefix zitten discreet geïntegreerd in de gevel. De kast is weggewerkt achter slag terwijl het dankzij de gebrevetteerde ‘Connect&Go’-technologie toch steeds mogelijk is om de doekbuis en motor makkelijk te monteren en demonteren. De bodemgeleider wordt zodanig gemonteerd dat die gelijk ingewerkt zit met zowel het vloerniveau binnen als buiten. Nog in die onderrail is een waterafvoersysteem geïntegreerd dat in functie van onderhoud makkelijk gedemonteerd kan worden. Ook de eindlat verdwijnt volledig in de kast wanneer de doekzonwering volledig geopend is. In gesloten stand kan die trouwens ook onzichtbaar wegschuiven in een speciaal tegen de muur gemonteerd profiel.

In een dubbele configuratie kan de Slidefix gecombineerd worden tot maximum 8 m breed zonder storende tussenprofielen. De kast meet 150 bij 110 mm en kan - net als de geleiders en de eindlat - afgewerkt worden in geanodiseerd of gepoederlakt aluminium in alle RAL-kleuren. De bediening van de Slidefix gebeurt elektrisch en kan gekoppeld worden met verschillende bestaande detectoren of met een domoticasysteem.

De Slidefix is zeer windbestendig dankzij de Fixscreen-technologie en kenmerkt zich door zijn duurzaamheid, beperkt onderhoud en een geïntegreerde waterafvoer. Zowel de kast als de profielen zitten discreet geïntegreerd in de gevel en de Slidefix kan gecombineerd worden met het volledige gamma doekzonwering van RENSON®  voor een consequente look. De Slidefix is beschikbaar tot max. 4000 mm breedte en 3000 mm hoogte en kan gecombineerd worden in verschillende configuraties, tot maximum 8 m breed.

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

Een antwoord op uw zonwering vragen

Het is vaak puffen deze warme dagen.

Een heerlijk fris huis bij deze temperaturen?

Het blijft nog wel een paar dagen puffen en zweten met temperaturen boven de 30 graden.

Renson start bouw gloednieuw Outdoor Experience Center langs E17

In industriezone de Prijkels langs de E17 (Deinze / Nazareth / Kruisem) gaf Paul Renson (CEO Rens

GRATIS Nieuwsbrief