RENSON Topfix VMS

Op vraag van VELUX® heeft RENSON® de Topfix® geoptimaliseerd voor montage op de VELUX® Modular Skylights. Zo werd de Topfix® VMS bijvoorbeeld met speciale montagevoeten uitgerust. Een speciaal, door VELUX® goedgekeurd protocol - geïmplementeerd in het gebouwbeheersysteem - laat een gecombineerde functie tussen de VELUX® Modular Skylights en de Topfix® VMS toe.

Met de Topfix® ontwikkelde RENSON® een windvaste doekzonwering voor horizontale en schuinliggende glaspartijen. Vandaag stelt RENSON® de Topfix® VMS, een geoptimaliseerde versie voor montage op de Modular Skylights van VELUX®, voor. Deze zenitale buitenzonwering wordt geleverd met Soltis®-polyesterdoeken met een hoge zonweringscoëfficiënt en omvat een revolutionaire spantechniek. De Topfix® VMS combineert namelijk een innovatief, geïntegreerd spansysteem met het intelligente en gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe van de Fixscreen®-technologie. Op die manier wordt een onovertroffen doekspanning gerealiseerd, zelfs bij een windbelasting tot 120 km/h, en behoren stukgescheurde en klapperende doeken tot het verleden.

De combinatie van de VELUX® Modular Skylights en de RENSON Topfix® VMS is een – door VELUX® en RENSON® - erkende en optimale oplossing. Bij de ontwikkeling werd ook veel aandacht besteed aan de eenvoudige integratie in een gebouw. Zo steunt dit systeem op een speciaal protocol, dat in het gebouwbeheersysteem geïmplementeerd moet worden. Dit protocol is noodzakelijk om een gecombineerde functie tussen de VELUX® Modular Skylights en de Topfix® VMS te realiseren. De Topfix® VMS met zijn compacte aluminium-kast (105 x 100 mm (B x H)) is leverbaar met een breedte tot 4000 mm en een uitval tot 3000 mm. Dankzij de grote keuze aan kleuren voor doeken en profielen past deze screen bij elk type van gebouw.

Deze kenmerken maken de Topfix VMS ideaal voor montage op zowel vaste als beweegbare modules van de VELUX® Modular Skylights voor installatie in ziekenhuizen, rusthuizen, kantoren, scholen, atriums, winkelcentra, ….

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

Een antwoord op uw zonwering vragen

Het is vaak puffen deze warme dagen.

Een heerlijk fris huis bij deze temperaturen?

Het blijft nog wel een paar dagen puffen en zweten met temperaturen boven de 30 graden.

Renson start bouw gloednieuw Outdoor Experience Center langs E17

In industriezone de Prijkels langs de E17 (Deinze / Nazareth / Kruisem) gaf Paul Renson (CEO Rens

GRATIS Nieuwsbrief