RENSON stelt schuifpaneel met beweegbare houten lamellen voor

De naam RENSON® staat synoniem voor innovatie. Deze specialist is constant op zoek naar nieuwe oplossingen voor een efficiënte en duurzame zonwering. Met de Loggiawood® presenteerde de firma een elegant schuifpaneel, dat een aluminium kader met lamellen uit hout combineert. Bij de nieuwe Loggiawood® Paro 0140 Privacy zijn de lamellen beweegbaar. Ze kunnen manueel gekanteld worden van gesloten naar volledig open en  omgekeerd. Deze lamellen zijn bovendien in 2 velden onderverdeeld, die los van elkaar bediend kunnen worden. Dit ‘Privacy’-concept is ook verkrijgbaar met beweegbare aluminium lamellen onder de naam Loggialu.

Loggia® bestaat uit een stevige aluminium kader waarin screendoeken, lamellen uit aluminium of houten lamellen vast gemonteerd worden. De Loggiawood® verenigt de kwaliteit en vormvastheid van aluminium met de elegantie en natuurlijkheid van hout. Dit systeem omvat een kader in geëxtrudeerd aluminium met geïntegreerde lamellen uit onbehandeld WRCedar n° 2 van hoge kwaliteit, dat natuurlijk vergrijst.

Bij de nieuwe Loggiawood® Paro 0140 Privacy zijn de lamellen beweegbaar. Zo kunnen ze manueel gekanteld worden van gesloten naar een open positie, en omgekeerd. Bovendien is dit schuifpaneel ook in 2 bedieningsvelden onderverdeeld, die los van elkaar bediend kunnen worden. De gebruiker kan daardoor de bovenste lamellen sluiten, terwijl de onderste helft gewoon open blijft, of omgekeerd. Deze nieuwe oplossing is ook verkrijgbaar met beweegbare aluminium lamellen onder de naam Loggialu.

De Loggia®-panelen zijn uitgerust met hoogwaardig onderhoudsvrij schuifbeslag en worden op maat gemaakt, gemonteerd in de fabriek en montageklaar geleverd. Alle profielen in geëxtrudeerd aluminium kunnen natuurkleurig geanodiseerd (20 micron) worden of thermisch gelakt in alle RAL-tinten (60-80 micron). Dit systeem wordt manueel of motorisch bediend en kan als vast - of schuifpaneel besteld worden, waarbij de elementen eenvoudig, symmetrisch of telescopisch schuiven.

Deze schuifpanelen met beweegbare lamellen zijn ideaal als zonweringsysteem bij woningen, appartementen en andere gebouwen, maar ook voor integratie in terrasoverkappingen.

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

Door weer en wind: terrasoverkappingen die orkanen doorstaan

Tijdens de herfstmaanden krijgt alles wat los en vast zit buiten het zwaar te verduren.

Renson opent gloednieuw Concept Home in Waregem

Op een boogscheut van z’n hoofdkantoor aan de E17 opent Renson het Renson Concept Home.

Een terras om ook in het najaar van te genieten

Als de zomer stilaan uitdooft en de warmte plaatsmaakt voor lagere temperaturen, trekken we weer

‘Zwevende’ dubbele Algarve terrasoverkapping zorgt voor sfeervolle lichtinval

Na een exemplaar aan het zwembad waren de eigenaars van een woning in Limburg overtuigd van de me

GRATIS Nieuwsbrief