Doekzonwering op zonne-energie? Ontdek de Fixscreen Solar van Renson.

Gepubliceerd op 08 December 2021

Doekzonwering is lang niet enkel voor nieuwbouw weggelegd. Ook als het in je oude of recent gebouwde of verbouwde woning op warme dagen binnen ondraaglijk warm wordt, valt die nog perfect te installeren op bestaande ramen.

Screen met zonnecel

Door de zon tegen te houden nog voor die het glas kan bereiken, voorkom je oververhitting in huis. Dankzij de Fixscreen Solar hoeven daarvoor zelfs geen stopcontacten voorzien te zijn. De screen is namelijk uitgerust met een zonnecel, waardoor er bij de installatie ook geen kap- of breekwerk aan te pas komt. Meer zelfs: je hoeft er in principe niet eens voor thuis te blijven, want de installateur kan die piekfijn afwerken zonder één stap binnen te moeten zetten.

Vraag de zonwering inspiratiegids aan.

Bediening zonder elektriciteit

Daglicht volstaat om de Fixscreen Solar voor de bediening van stroom te voorzien. En dus is die zelfs op een minder zonnige dag perfect te bedienen. Waar dat met de zonnecel in de doekkast toch niet zou lukken, is er ten slotte altijd nog een losse zonnecel beschikbaar, die elders gemonteerd het nodige daglicht opvangt voor een vlotte bediening. Resultaat: de bediening van je screens verbruikt geen greintje elektriciteit en met de screens naar beneden hou je ook je koelkosten lekker laag.

Lees meer over de Fixscreen Solar van Renson en vind een verdeler in je buurt.

Richtprijs (excl. 6 of 21% Btw) Fixscreen 100 Solar (B 1000mm x H 2200mm): € 1.757,50

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan