Waarom elektrische rolgordijnen?

Gepubliceerd op 26 November 2021

Er zijn veel soorten rolgordijnen. Ook in het assortiment elektrische rolgordijnen is er heel wat keuze en zijn er oneindig veel mogelijkheden. We lijsten de belangrijkste redenen op waarom jij best voor een elektrisch rolgordijn kiest.

Functioneel en modern design

Kies voor elektrische rolgordijnen en je hebt geen last meer van overbodige attributen zoals koordjes of draadjes. Dit komt het visuele aspect van je raamdecoratie absoluut ten goede: niet alleen een mooier zicht, maar ook veel veiliger.

Elektrische rolgordijnen zijn bovendien zo ontworpen dat er geen ruimte verloren gaat. Zo verlies je geen licht afkomstig van je ramen. Elektrische rolgordijnen, dat is minimaal ruimteverlies met een maximum aan voordelen. Elektrische rolgordijnen van PoweredBlinds worden op maat gemaakt. Zo krijg je voor elk raam of deur het ideale rolgordijn.

Optimaal comfort

Elektrische rolgordijnen kan je op elke manier sluiten of openen. Je zet ze in elke positie die jij wil vanuit je luie zetel, maar ook vanop je vakantiebestemming of op je werk. Je rolgordijnen vergeten te sluiten? Dat is geen probleem wanneer ze elektrisch zijn. PoweredBlinds doet er alles aan om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Juiste temperatuur in huis

Jouw elektrische rolgordijnen houden lichtinval tegen. Het kan soms vervelend zijn om de volle zon binnen te krijgen. Elektrische rolgordijnen houden het harde, rechtstreekse zonlicht tegen en zorgen voor een aangenaam, gefilterd licht in je woonvertrekken.

Naast de lichtinval houden elektrische rolgordijnen ook de warmte tegen. Overvloedig zonlicht en extreme warmte hebben nu geen kans meer. Dit komt ook je energiekosten ten goede. Dagen van +30° hebben geen invloed meer op jou, maar ook de koudere dagen kan je beter de baas dankzij de isolerende functie van deze rolgordijnen.

Geluiddempend en geluidloos

Niets is minder aangenaam dan veel ongewild lawaai. Een elektrisch rolgordijn zorgt ervoor dat je hier geen last meer van hebt. Dankzij de geluiddempende technieken, geven ze jou de rust die je nodig hebt. Maar ook de bediening is geluidloos. Geen twijfel mogelijk, wat dat betreft zijn elektrische rolgordijnen ook uitermate geschikt voor de slaapkamer.

Makkelijk te besturen

Geniet van de beste kwaliteit en het meeste comfort met elektrische rolgordijnen. De Somfy motoren zorgen voor elegantie en genot. Je kan ze dan ook besturen op alle mogelijke manieren: met een simpele druk op de knop, via je smartphone of zelfs met je stem.

Voor ieder wat wils

Elektrische rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en soorten. Zo heb je full blackout rolgordijnen die je ruimte volledig kunnen verduisteren, maar ook lichtdoorlatende die ervoor zorgen dat je wel kan genieten van het daglicht. Daarnaast kan je ook een stof kiezen die beide voordelen combineert. Wat je ook kiest, alle elektrische rolgordijnen zorgen voor meer privacy en een mooie uitstraling.

Kortom

Wil jij raamdecoratie die op maat gemaakt is, en volledig omgezet kan worden in wat jij nodig hebt en verlangt? Dan zijn elektrische rolgordijnen de juiste keuze. Alles is mogelijk: lichtdoorlatend, verduisterend, je persoonlijke kleur, maat en bediening.