Houten lamellen als raamdecoratie: waarop letten?

Gepubliceerd op 12 January 2022

Combineer de natuurlijke schoonheid van houten lamellen met de moderne touch van een elektrische bediening. Op maat gemaakt met een motor van de marktleider in elektrische motoren voor rolgordijnen: Somfy. Bestuur je houten lamellen vanuit je stoel of zetel. Houten zonwering laat je toe om 360° te kantelen. Zo kan je het daglicht regelen naargelang de stand van de zon en de lichtinval.

Automatische jaloezieën in hout

Het assortiment aan gemotoriseerde raamdecoratie bij PoweredBlinds is makkelijk te installeren, klaar te zetten en te besturen met de kwaliteitsvolle motor van Somfy. Je kan je houten lamellen controleren via afstandsbediening, de applicatie en de Somfy Smart home.  Alle systemen zijn makkelijk oplaadbaar en draadloos.

De experten voorzien jou niet enkel van het juiste rolgordijn, maar ook van tal van andere benodigdheden. Zo bieden ze een heel assortiment aan accessoires zoals sensoren, bedieningsmogelijkheden en opladers.

Houten lamellen zijn één van de meest stijlvolle decoraties om je huis een mooie finishing touch te geven. Een elektrische houten jaloezie die je naar je hand kan zetten op vlak van maat en vormgeving fungeert als een stijlvol basisstuk dat je volledig interieur naar een hoger niveau lift, een blikvanger als het ware.

Houten lamellen zijn stijlvoller dan eender welke andere elektrische raamdecoratie. Gemaakt van bamboe of ander hout komen deze lamellen in een grote verscheidenheid van stijl, kleur en afwerking. Dat betekent dat, wanneer je opteert voor houten lamellen, je enkel de stijl moet vinden waar jij van houdt. Je stuurt de afmetingen door en de experts zorgen voor de rest.

Gepersonaliseerde controle voor jouw houten lamellen

Somfy staat bekend voor zijn kwaliteit en voor de variatie aan bedieningsmogelijkheden. De experten van PoweredBlinds kunnen jou de ideale raamdecoratie bieden. Of je nu een afstands- of wandbediening, applicatie- of stembesturing wil, alles is mogelijk. Door de goede kwaliteit van de motor, de besturing en ook door de zorgvuldig uitgekozen houtsoorten gaan je lamellen jaren mee. Alles wordt op maat gemaakt in de stijl en met alle mogelijkheden die jij wil. 

Handig om te weten: het gemak van automatisch

Wanneer je de Smart Home optie gebruikt, kan je verschillende scenario's instellen om je houten raamdecoratie te bedienen. Zo kan je bijvoorbeeld een ‘televisie scenario’ aanmaken. Die brengt je lamellen automatisch naar de juiste positie om comfortabel televisie te kunnen kijken zonder storend licht dat op je scherm valt.

Word jij graag wakker van het daglicht, maar heb je graag een donkere, verduisterde nacht? Dan kan! Stel het uur in wanneer je wil wakker worden en laat je jaloezieën van hout opendraaien of optrekken. Zo heb je een zorgeloze nacht, met de afzondering die jij nodig hebt en word je toch wakker met daglicht.

Hier komt de zon: wees voorbereid met houten jaloezieën

Als je niet thuis bent, weet je niet altijd hoeveel zonlicht er binnenvalt. Bij een hete zomerdag wil je graag thuiskomen in een koele omgeving. Anderzijds wil je elke zonnestraal meepikken tijdens de donkere wintermaanden. Om dit te kunnen garanderen, zelfs tijdens je afwezigheid, is er een sensor waarmee de rolgordijnen van PoweredBlinds open- en dichtgaan wanneer het licht verandert. Maar ook zonder sensor kan je je raamdecoratie vanop afstand controleren. Zelfs vanuit een ander land doe je met je lamellen wat je wil, wanneer je wil.

Elektrische houten lamellen

Een klassieker die nooit uit zal zijn: elektrische houten lamellen als raamdecoratie. De gemotoriseerde jaloezieën van PoweredBlinds passen in elke kamer van je woning en geven een gevoel van warmte en luxe.

Benieuwd welke jaloezie geschikt is voor jouw raam? De experten van PoweredBlinds helpen je graag. Neem nu contact op voor advies op maat.