Elektrische gordijnrails, dat is genieten

Gepubliceerd op 30 November 2021

Elektrische gordijnrails  om je gordijnen moderner en functioneler te maken. Heb jij dat al gezien? Elektrische gordijnrails worden steeds populairder. Wanneer je voorstander bent van klassieke, zware gordijnen, kan dat soms voor de nodige frustratie zorgen. Gordijnen wegen erg zwaar en voor oudere of minder mobiele mensen kunnen ze moeilijk hanteerbaar zijn. Elektrische gordijnrails zijn een perfecte oplossing om te vermijden dat je moet trekken en sleuren aan te zware gordijnen. Naast het functionele aspect, hebben ze natuurlijk nog andere voordelen. Wij geven een overzicht van alle pluspunten.

Voordelen van elektrische gordijnrails

Mooi, modern & comfortabel

Je alledaagsegordijnen zullen er modern en hedendaags uitzien. Geen overbodige accessoires meer, maar een strakke look. Je hebt ook geen last van gebroken haken of valse plooien. Wanneer je manueel je gordijn dichttrekt, is het mogelijk dat de haken breken. Dat wil je natuurlijk niet. Dankzij de elektrische motor in de rails zal dit niet meer voorkomen. Deze gaan op de juiste snelheid en met de juiste trekkracht je gordijn verplaatsen.

Elektrische gordijnrails zijn gemaakt om je gordijnen te openen en te sluiten, zonder dat jij er iets aan moet doen. Vroeger was het iets unieks, maar tegenwoordig, met de opkomst van domotica, komt het steeds vaker voor. Elektrische gordijnrails zorgen voor meer veiligheid, een mooie uitstraling en zijn erg duurzaam. Waar wacht je nog op?

Somfy elektrische gordijnrails zijn perfect om zware gordijnen te dragen en te mobiliseren. De elektrische gordijnrails zijn sterk en krachtig. Ideaal voor grote ramen of zwaardere stoffen. Daarnaast kan je ze openen langs links, rechts en vanuit het midden om ervoor te zorgen dat je optimaal je licht kan filteren. Ook wanneer je gordijnen op een moeilijkere plaats moeten hangen, is er geen probleem. Je kan bovendien je eigen gordijnen automatiseren zonder ze te vervangen. Moeilijk bereikbare gordijnen of ramen? Reden temeer om te opteren voor een elektrische raambediening. Zo helpt PoweredBlinds jou aan een optimaal comfort.

Veiligheid

Dankzij je elektrische gordijnrails geef je continu de indruk dat er iemand thuis is, waardoor inbrekers hun kans niet zullen wagen. Dit geeft jou een veilig gevoel wanneer je op vakantie bent. Je kan met een gerust hart je huis achterlaten.

Bovendien zijn er geen gordijnkoorden aanwezig. Er is dus geen gevaar voor kinderen of huisdieren. Jouw elektrische gordijnrails maken de omgeving veiliger voor jou en al je huisgenoten.

Een luxueuze touch

Elektrische gordijnrails geven jouw klassieke gordijnen een exclusieve en luxueuze touch. Perfecte plooien, een gemakkelijke bediening en geen handen meer nodig. Zo heb je je luxueuze accentje, maar kan je je eigen, vertrouwde gordijnen toch behouden.

Variatie in bediening

Elektrische gordijnrails gaan open en dicht op elke mogelijke manier. Zoals hierboven beschreven kan je ze van links naar rechts, andersom of vanuit het midden laten openen of sluiten. Dit kan met verschillende bedieningsmogelijkheden. Hierdoor heb je nog meer vrijheid in het gebruik van je gordijnen. Zo kan je bijvoorbeeld een wandbediening gebruiken, maar ook stembediening of verschillende sensoren installeren om alles automatisch te laten gebeuren.

Ga voor elektrische gordijnrails

Zoals je ziet, zijn er erg veel voordelen verbonden aan het kiezen voor elektrische gordijnrails. Je zal ervan versteld staan hoe snel de luxe van een elektrische bediening went.