Wilt u ook duo rolgordijnen kopen?

Normale rolgordijnen zijn in huis meestal onmisbaar en zeer functioneel. Maar wist u ook dat er zogenoemde duo rolgordijnen bestaan? Vanwege de multifunctionele eigenschappen worden dit soort rolgordijnen ook wel “roljaloezieën” of “dag en nacht rolgordijnen” genoemd. 

In vergelijking met normale rolgordijnen beschikken ze over een dubbele, horizontale stof. De ene stof is gekleurd, de andere stof transparant. Hierdoor ontstaat er een leuke afwisseling van transparante en gekleurde stofbanen, waarmee u speelse effecten kunt creëren. Wanneer u de duo rolgordijnen naar beneden of naar boven rolt, worden de banen namelijk achter elkaar heen geschoven. Op deze manier kunt u heel precies de lichtinval in uw woonkamer regelen. Duo rolgordijnen kopen doet u natuurlijk weloverwogen.

Duo rolgordijnen kopen: sfeerbepalend en trendy

Duo rolgordijnen zijn erg sfeerbepalend en trendy. Met duo rolgordijnen kunt u niet enkel een speciale lichtval in uw woonkamer creëren, maar ook voor een bepaalde mate van privacy zorgen. Hebt u geen zin in nieuwsgierige blikken van buitenaf? Dan vouwt u het gehele rolgordijn gewoon uit. En wanneer het allemaal toch niet zo potdicht hoeft te zijn, komt de transparante stofbaan goed van pas. Dit privacy-principe geldt uiteraard net zo goed voor het weren van de zon. Duo rolgordijnen hebben bovendien een hoge esthetische waarde. Ze zijn in verschillende kleurstofbanen te verkrijgen en zien er zeer modern en stijlvol uit. Er is volop keuze uit diverse kleuren. Wat dacht u van roomwit, donker beige of bamboe? Liefhebbers van krachtigere kleuren hebben de keuze uit o.a. rood, blauw of Red mahoni. Duo rolgordijnen kopen? Bekijk eerst alle mogelijkheden.

Duo rolgordijnen kopen: handige weetjes

Wanneer u besluit een duo rolgordijn te kopen hoef u zich over de maten geen zorgen te maken. Duo rolgordijnen worden namelijk op maat gemaakt, waardoor de montage zeer makkelijk zal zijn. Let bij aankoop natuurlijk wel op het doorgeven van de exacte maten. Tijdens de productie wordt er namelijk geen rekening gehouden met extra speling. Ga ervanuit dat de stof in totaal 45mm smaller is dan de breedtemaat oftewel het ophangmechanisme. De breedtemaat die u doorgeeft is dus inclusief het ophangmechanisme.

Wanneer u een duo rolgordijn hebt gekocht hoeft u enkel nog een goede boormachine bij de hand te hebben. Ook een rolmaat, waterpas en potlood komen goed van pas. Duo rolgordijnen worden samen met montageclips geleverd, die makkelijk vast te schroeven zijn. Wanneer de montageclips op de juiste plek zitten, kunt u het duo rolgordijn zeer makkelijk vastklikken. Zoals u ziet is duo rolgordijnen kopen een fluitje van een cent!

 

In samenwerking met Creon Online BV

Meer nieuws van Creon Online BV

Het grote voordeel van verduisterende rolgordijnen

U kent het wel, er heeft nog geen haan gekraaid of de eerste zonnestralen vallen al uw slaapkamer

Handig in gebruik: elektrische jaloezieën met Somfy motor

Iedereen wil natuurlijk iets moois voor de ramen hebben hangen, wat de inkijk naar buiten wat cam

Kunststof kozijnen

Waarschijnlijk wist u al dat kunststof kozijnen uitermate geschikt zijn om uw woning blijvend ond

GRATIS Nieuwsbrief