Plaats nu al je zonwering voor de zomer

Gepubliceerd op 04 February 2021

Klimatologen zijn het erover eens: de volgende jaren krijgen we nóg vaker te kampen met hittegolven. Gelukkig hoeft je wooncomfort daar niet onder te lijden. Met efficiënte screens geniet je elk seizoen van je favoriete kamertemperatuur. Ontdek een prima alternatief voor de energieverslindende airco.

Zonwering als wapen tegen meer hittegolven

Het was – naast corona – het gespreksonderwerp van deze zomer: de recordhittegolf die ons twee weken lang in z’n greep hield. Warme zomerdagen zijn top, maar niet als je voortdurend loopt te blazen en te puffen in huis. Je hoofd en huis koel houden door je te wapenen tegen de volgende hittegolven? Leer hier meer over screens en vraag je inspiratiebrochure aan.

Buitenzonwering voor een comfortabel en gezond binnenklimaat

Waarom kiezen voor screens? In de eerste plaats beschermen screens je woning tegen ondraaglijke warmte. Buitenzonwering capteert zonnewarmte voordat deze contact kan maken met je ramen. De werking van screens verzekert je van een gezond en koel binnenklimaat. Je huiselijk comfort eenvoudig in stand houden met buitenzonwering? Ontdek meer over het comfort van screens en vind een installateur in je buurt.

Screens verlagen je energiefactuur

Dankzij het monteren van screens aan de buitenzijde van je ramen, verlaag je het E-peil van je woning. De energiezuinigheid van een woning wint – in het kader van de energienormen – alsmaar aan belang. Hoe lager het E-peil, des te interessanter voor je energiefactuur én de waarde van je woning. Screens zijn bovendien een perfect alternatief voor een energieverslindend aircosysteem. Laat je adviseren door een zonweringspecialist en bekijk inspirerende realisaties met screens.

Soorten screens: voor nieuwbouw en bestaande woningen

3 types elektrisch aangestuurde screens beantwoorden aan de zonweringbehoeften van elk project. Inbouwscreens zie je het vaakst bij nieuwbouwprojecten, opbouwscreens worden gemonteerd op nieuwe ramen, bij nieuwbouw of doorgedreven renovatie, terwijl voorzetscreens makkelijk worden geïnstalleerd bij een bestaande woning. Wist je dat buitenzonwering windvast en insectenwerend is? Ontdek toepassingen van de 3 types screens en leer hoe de plaatsing verloopt.

Gepersonaliseerd design: elegante zonwering op maat van je woning

Wil jij je zonwering laten samengaan met de stijl van je woning? Dankzij een brede waaier aan doeken en kleuren kan je de screen personaliseren zodat deze perfect aansluit bij de stijl van je gevel. Een elegante screen met strakke doekspanning draagt bij tot een visueel modern en puur design. Ontdek welk type doek aangeraden is voor slaapkamers en laat je adviseren door een professional.

Screens wapenen je niet alleen tegen hittegolven, maar bezorgen je comfort tijdens alle seizoenen. Op zoek naar een zonweringspecialist met de juiste inzichten voor jouw project? Vind hier een verkooppunt in je buurt en vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan