Winsol verovert Golden R+T Innovation Award met Fusion & SolarFuse rolluiken

18/03/2024

Winsol heeft opnieuw laten zien waar het voor staat: innovatie en kwaliteit. Tijdens de R+T-beurs in Stuttgart, van 19 tot 23 februari, veroverde Winsol de felbegeerde Golden R+T Innovation Award (categorie rolluiken) met zijn revolutionaire Fusion en SolarFuse rolluiken. Maar wat maakt deze awardwinnende rolluiken zo vernieuwend, en welke voordelen bieden ze jou als (ver)bouwer?   

Prestigieuze innovatieprijs

De Golden R+T Innovation Award die Winsol al voor de tweede keer op zijn naam mag schrijven, betekent heel wat. Deze innovatieprijs, toegekend door een internationale jury, erkent Winsol's voortdurende inzet voor topkwaliteit en grensverleggende ontwerpen. Met deze erkenning blijft Winsol bovendien zijn reputatie als marktleider versterken.

Het Fusion rolluik: rolluik en screen in één 

De Fusion en SolarFuse rolluiken zijn niet zomaar rolluiken. Ze bieden de perfecte combinatie van traditionele rolluiken en screens. De SolarFuse-variant, die gebruik maakt van zonne-energie, is bovendien een gamechanger op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

  • Dankzij hun afzonderlijke lamellen met microperforaties laten Fusion rolluiken van Winsol tot wel vier keer meer daglicht binnen in de woning. Met de mogelijkheid om de hoeveelheid binnenvallend licht eenvoudig te regelen van 100% tot 3%, behoud je altijd het perfecte evenwicht tussen binnen en buiten. Ontdek hier alle voordelen.
  • De SolarFuse rolluiken gaan nog een stapje verder in duurzaamheid door gebruik te maken van zonne-energie. Dit innovatieve systeem zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar verkleint ook nog eens de ecologische voetafdruk. Ontdek hier hoe het werkt.

Gedreven team en toegewijde partners

Deze award is een kroon op het werk van Winsol's toegewijde team, dat altijd streeft naar vernieuwing en uitmuntendheid. Winsol bedankt ook al hun partners voor hun onmisbare steun.

Benieuwd naar de awardwinnende rolluiken met Fusion-lamellen van Winsol? Bezoek een showroom in je buurt en krijg advies op maat van jouw project. 

In samenwerking met Winsol

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.