Rolluiken of screens? Het innovatieve Fusion-rolluik combineert de voordelen van beide!

01/02/2024

Rolluiken en screens hebben elk hun eigen voordelen. Maar waarom kiezen, als je het allemaal kan hebben? Met Fusion-rolluiken van Winsol regel je nauwkeurig de lichtinval, terwijl je het prachtige zicht naar buiten behoudt. Deze rolluiken laten tot vier keer meer daglicht binnen dan gewone rolluiken, bieden privacy en veiligheid, en zijn zelfs beschikbaar in een zonne-energievariant voor maximale energiebesparing. 

Volop natuurlijk licht én privacy  

Traditionele rolluiken bieden uitstekende privacy en verduistering, maar schieten soms tekort op het gebied van natuurlijk licht. Screens laten meer licht binnen, maar kunnen de kamer niet volledig verduisteren. Wat dacht je van een gebruiksvriendelijk alles-in-één-systeem? Winsol lanceert het Fusion rolluik, een handige zonweringsoplossing die de voordelen van een rolluik en een screen combineert. Vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

Het verschil met gewone voorzetrolluiken? Fusion rolluiken hebben lamellen met microperforaties over de volledige breedte, waardoor ze tot vier keer meer daglicht binnenlaten. Jij bepaalt precies de gewenste lichtinval (van 100% tot 3%), terwijl je geniet van het ongehinderde uitzicht naar buiten.

De gaatjes in de lamellen zorgen bovendien voor betere ventilatie en houden ongewenste insecten buiten. Geen muggenhor meer nodig! 

Alle vertrouwde rolluikvoordelen 

Fusion biedt daarnaast alle bekende voordelen van Winsol-rolluiken. Ze verduisteren de ruimte volledig, schrikken inbrekers af en dempen omgevingsgeluiden. Door hun isolerende eigenschappen bespaar je het hele jaar door op energie. En niet te vergeten: Winsol-rolluiken waarborgen optimale privacy en creëren een warme, huiselijke sfeer. Lees meer over de voordelen van rolluiken.

Ook beschikbaar met ingebouwde zonnepanelen

Het Winsol Fusion rolluik is ook verkrijgbaar met 2 ingewerkte zonnepanelen, genaamd SolarFuse. Omdat je gebruikmaakt van gratis zonne-energie, is er geen aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Dit betekent ook dat er geen stopcontact in de buurt van het rolluik moet zijn. Hierdoor is de SolarFuse ideaal voor snelle renovaties.

Dankzij de krachtige 4 Ah-batterij kan je je SolarFuse-rolluiken het hele jaar door gebruiken, zelfs bij minder zonlicht. De batterij is elegant weggewerkt, terwijl beide zonnepanelen geïntegreerd zijn in de kast. Esthetisch en ecologisch! Bekijk hier de mogelijke afwerkingen.

Perfect afgestemd op jouw woning 

Voorzetrolluiken met Fusion lamellen zijn geschikt voor renovatieprojecten en nieuwbouw. Je kan dus op elk moment voor deze rolluiken kiezen. De installatie kan eenvoudig en snel, zonder kap- of breekwerk. Men kan de kast boven het raam aan de gevel monteren, of tegen het raamprofiel plaatsen. In beide gevallen is de rolluikkast niet zichtbaar aan de binnenkant van de muur.

Dankzij de keuze uit 5 kastafmetingen, 3 type kasten (afgeschuind, afgerond en halfrond) en 5 kleuren voor de kast en de lamellen (zwart, wit, grijs, bruin en antraciet) passen je rolluiken perfect bij je woning, ongeacht de bouwstijl.

Kies je dezelfde kleur als de rest van je buitenschrijnwerk of mag het iets anders zijn? Leer meer over personalisatiemogelijkheden in de infobrochure en laat je adviseren in een Winsol showroom.

Ervaar het gemak van intelligente bediening

Bij Winsol kies je zelf hoe je je elektrische rolluiken of rolluiken op zonne-energie wil bedienen. Via een wandzender aan de muur, een handige afstandsbediening of zelfs met je smartphone. Een elektrische bediening verhoogt niet alleen het gebruiksgemak, maar geeft ook een bewoonde indruk wanneer je voor langere tijd van huis bent. Je kan de rolluiken namelijk zo programmeren dat ze op verschillende tijdstippen naar boven of beneden gaan, ook vanop afstand. 

Winsol Fusion-rolluiken combineren de voordelen van rolluiken en screens voor optimale lichtinval, verduistering, ventilatie en privacy. Ga het ontdekken in een Winsol showroom in je buurt, of doe inspiratie op met de gratis infobrochure

In samenwerking met Winsol

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.