Op zoek naar pvc-buitendeuren om zelf te plaatsen? Zo vind je makkelijk je favorieten.

Gepubliceerd op

Je buitendeuren zijn het visitekaartje van je woning. Hun uitstraling valt dan ook het eerste op. Maar ook het materiaal en bijhorende kenmerken kunnen ook doorslag geven in het maken van je keuze. Pvc bijvoorbeeld. Ontdek waarom pvc een slimme keuze is en waar je de ideale pvc-buitendeuren voor je woning kunt vinden.

Match met je gevel

We vallen meteen met de deur in huis: het buitenschrijnwerk is een van de opvallendste elementen van je gevel. Buitendeuren in een uitgesproken stijl geven cachet aan je woning. Bovendien zorgen ze meteen voor een welkome indruk. De stijl van je buitendeur hangt sterk samen met het materiaal waaruit hij gemaakt is. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bezoek de showroom of neem een kijkje in de webshop.

Materialen buitendeuren

Pvc, hout, aluminium of een combinatie zijn gangbare materialen voor buitendeuren. En met de verschillende afwerkingsmogelijkheden en accessoires kun je je buitendeuren verder personaliseren. De materialen hebben naast hun specifieke uitstraling, belangrijke eigenschappen die meespelen bij het maken van je keuze. Wat zijn de kwaliteiten van pvc-buitendeuren?  

Pvc-buitendeuren: niets dan voordelen

Een buitendeur in pvc is een prima keuze. Pvc is een duurzaam kunststofmateriaal met goede isolatiewaarden, het is vorm- en kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Pvc-buitendeuren zijn budgetvriendelijk en van goede kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Met of zonder glas, met verschillende deurpanelen of eenvoudig, met houtstructuur of vlak, … Bovendien zijn deze buitendeuren veilig en inbraakwerend.

Een gepaste pvc-deur voor ieder project

Overtuigd van de kwaliteiten van pvc? Dan start de zoektocht naar de gepaste deur voor je woning. Ontdek pvc-buitendeuren van Stabilotec en Deceuninck.

Afmetingen

Pvc-buitendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heb je een nieuwbouwwoning, dan heb je vaak een buitendeur met standaardmaat nodig. Terwijl bij renovatie al snel maatwerk aan de orde is. Maar meten is weten!

Enkel of dubbel

Niet alleen enkele maar ook dubbele pvc-buitendeuren vind je in het aanbod van Zelfbouwmarkt terug. Ideaal voor bijvoorbeeld een tuinhuis, poolhouse, opbergruimte, enzovoort. Ook de draairichting van je deuren kun je kiezen. Enkele of dubbele buitendeuren die naar buiten draaien, leveren je meer ruimte op in kleine ruimtes of opbergruimtes. Zo wordt elke vierkante meter benut!

Wil je graag de gepaste pvc-buitendeuren kopen voor je project? Ga aan de slag met het stappenplan om de juiste afmetingen te meten en kies voor een pvc-buitendeur met standaardmaten of op maat.

Trend: zwarte pvc-buitendeuren

Zwarte buitendeuren zijn nog steeds ‘hip and happening’. En bij Zelfbouwmarkt nu (binnenkort) ook verkrijgbaar in pvc. Je hebt zowel keuze in pvc-buitendeuren die aan de buitenkant zwart zijn en aan de binnenkant wit, of die zowel aan de binnen- als buitenkant zwart zijn. Die laatsten zorgen trouwens voor een mooi contrast in je interieur. Het wachten waard! Informeer je hier.

Op zoek naar je favoriete pvc-buitendeuren en bijhorende accessoires? Bezoek de showroom van Zelfbouwmarkt, of bestel gemakkelijk je buitendeuren online.