Houtlook pvc ramen en deuren: de warme uitstraling van hout, zonder intensief onderhoud

18/04/2024

Ben je gecharmeerd door de warme uitstraling van houten ramen en deuren, maar zie je op tegen het intensieve onderhoud? Ontdek dan de innovatieve oplossing van Winsol: houtlook pvc ramen en deuren. Daarmee geniet je van de warme uitstraling van hout, zonder het tijdrovende onderhoud. Ontdek meer voordelen en laat je inspireren. 

Nieuw: houtlook folie voor pvc ramen en deuren

Winsol introduceert de Eik natuur houtlook folie voor pvc ramen en deuren. Deze nieuwe folie bootst op een nauwkeurige manier de natuurlijke look van hout na, compleet met prachtige oppervlaktestructuur en verfijnde imitatie houtnerven.

Johan Lisabeth, productmanager bij Winsol, legt uit: ‘Hout en zwart zijn momenteel dé trend in de woonwereld. Bij Winsol zagen we een groeiende vraag naar zwart buitenschrijnwerk in combinatie met hout of houtlook. Een voorbeeld hiervan is een voordeur met houtlook en zwart beslag. Om aan deze vraag te voldoen, introduceren we nu onze ‘Eik natuur’ houtlook folie. Die gebruiken we trouwens al geruime tijd voor onze houtlook lamellen voor de SO! terrasoverkappingen.’

Onderhoudsvriendelijk alternatief voor traditioneel hout

Houten ramen en deuren dragen bij aan de gezellige sfeer van elke woning, maar vereisen regelmatig onderhoud zoals schuren, verven of vernissen. Met de houtlook pvc ramen en deuren van Winsol geniet je van dezelfde warme uitstraling, zonder het gedoe. Deze pvc ramen zijn voorzien van een realistische houtimitatie folie die niet te onderscheiden is van echt hout.

Het resultaat? Een prachtige woning met de look, charme en warmte van natuurlijk hout, zonder het tijdrovende onderhoud. Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aan.

Voordelen van houtlook pvc ramen en deuren

Met de houtlook pvc ramen en deuren van Winsol geniet je van diverse voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk: Geen noodzaak tot schuren, vernissen of schilderen.
  • Kleur- en vormvast: Behouden altijd hun kleur en vorm, zelfs na jarenlang gebruik.
  • Lange levensduur: Pvc is een duurzaam materiaal dat de levensduur verlengt.
  • Beste isolatiewaarden: Geniet van uitstekende warmte- en geluidsisolatie voor een comfortabel huis.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Kies voor een budgetvriendelijke oplossing zonder in te boeten op kwaliteit.

Tip: Combineer de houtlook pvc voordeuren van Winsol met hun STEELLOOK ramen voor een harmonieuze uitstraling.

Ontdek de innovatieve 'Eik natuur' houtlook folie van Winsol en breng de natuurlijke charme van hout naar je huis, zonder het gedoe van onderhoud. Winsol helpt jou bij het transformeren van je woning naar een stijlvolle en comfortabele plek waar je trots op kunt zijn. Bezoek een showroom in je buurt of neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning. 

In samenwerking met Winsol

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.