PVC-ramen: alle kleuren van de regenboog…

We moeten het waarschijnlijk niet meer herhalen, maar PVC is een prachtig materiaal voor uw ramen en deuren dat bovendien geweldig isoleert (zowel temperatuur als lawaai en wind). En als klap op de vuurpijl is het o zo gemakkelijk te onderhouden. En laat je niet wijsmaken dat het maar “plastic” is: alle ramen en deuren van Timmerman zijn versterkt met extra staal en kunnen echt wel tegen een stootje.

Wit is altijd schoon, maar…

Meer nog dan bij aluminium ramen is de keuze voor kleuren en afwerkingen bij pvc-ramen enorm. Uiteraard zijn er de standaardkleuren met het traditionele effen wit als grote klassieker. Maar wist je dat je bij Timmerman alleen al voor wit kunt kiezen uit een zestal varianten? Van crèmewit tot papyruswit, al dan niet generfd? Die generfde folie ziet er bovendien zo echt uit dat veel mensen gaan denken dat je échte houten ramen hebt geplaatst!

Te kust en te kleur

Naast een tiental standaardkleuren met vooral grijze en bruine tinten heb je werkelijk de keuze uit een vuurwerk van kleuren tussen wat we bij Timmerman de buitenstandaardkleuren noemen. Kijk gerust eens rond om te zien welke originele en stijlvolle combinatie het best zou passen met de kleuren van jouw buitenmuren en de omgeving van je huis. En dan komt het erop aan om eens voor iets gewaagds te gaan: van wijnrood tot zinkgeel of toch liever een van de vele varianten van blauw of groen? Zie je graag houtkleuren? Dan heb je de keuze uit 15 verschillende tinten.

De spectaculaire matte spectral kleuren

Ben je een fan van lekker strak design? Hou je van het fluweelachtige uitzicht van matte kleuren? Bekijk dan zeker eens de 4 spectral kleuren van Timmerman: antraciet- en venstergrijs, umbra bruin, grafietzwart… De matte spectral kleuren staan prachtig in contrast met rustieke materialen zoals hout en baksteen.

Wil je samen met Timmerman wat kleur in je leven brengen? Contacteer ons voor meer info. We geven je graag advies.

In samenwerking met Timmerman

Meer nieuws van Timmerman

Aluminium schuiframen: de esthetische overgang tussen buiten en binnen

Schuiframen, ze geven het meeste licht en vallen toch niet op in uw interieur.

Onderhoud PVC-ramen en deuren

Proficiat, je hebt gekozen voor pvc ramen en deuren.

Hoe kan je je ramen nog extra beveiligen?

Ga jij ook graag eens een avondje stappen met vrienden?

BENOveren: wat en hoe?

Je woning renoveren, het is een heuse klus.

GRATIS Nieuwsbrief