Creëer meer natuurlijk licht in huis

Gepubliceerd op
Skylux iWindow2
Skylux iWindow2

Daglicht is essentieel voor de gezondheid. Het is een bron van energie en heeft een positief effect ons welzijn. Net zoals planten hebben wij dus dagelijks onze portie natuurlijk licht nodig. Maar hoe haal je nu zoveel mogelijk daglicht in huis? Gelukkig zijn daar veel oplossingen voor. Via het dak bijvoorbeeld. Zowel voor platte als hellende daken zijn er diverse mogelijkheden om meer licht in huis te krijgen. Ontdek het platdakraam van Skylux.

De iWindow2 is een platdakraam met een strak, eigentijds design. De koepel is sinds kort verkrijgbaar in 1 meter op 3 meter, en is daarmee de grootst verkrijgbare glaskoepel. Het ontwerp van dit platdakraam zorgt voor een in het oog springend effect. Dankzij het compacte, isolerende pvc-raam en het superisolerende veiligheidsglas HR++ scoort deze glaskoepel overigens uitstekend op het vlak van isolatie. Ten opzichte van een klassieke dubbelwandige kunststofkoepel bespaar je er tot 63% meer energie mee.

Als doe-het-zelver kan je voortaan ook terecht op de officiële Skylux shop. Heb je liever hulp bij het plaatsen van je nieuwe daglicht oplossing? Gen probleem! Skylux biedt eveneens de mogelijkheid aan om te kiezen voor montage door een erkend plaatser. 

Niet zeker welke oplossing voor jou de perfecte is? Ook daar heeft Skylux dé oplossing voor. Via deze link kan je gratis een video call boeken met een daglicht expert.