Op zoek naar ramen, deuren of een veranda? Nu gratis isolatie upgrade bij Reynaers Aluminium.

Gepubliceerd op 08 Maart 2023

Nog tot en met 31 maart 2023 geniet je van een gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem. Deze actie is geldig bij de vakman in jouw buurt. Maak hier je afspraak en pak je voordeel.

Hoog- tot superisolerende ramen en deuren voor de prijs van de standaardversie

De energiecrisis zet ons aan om energie te besparen. De beste manier? Je huis beter isoleren. Denk daarbij ook aan je ramen en deuren. Want die nemen samen 10 tot 40% van een gevel in beslag. Een grote oppervlakte waardoor veel warmte verloren kan gaan. Nieuwe ramen en deuren vragen wel een investering, wat niet evident is in crisistijd. Daarom krijg je bij Reynaers Aluminium van 1 tot 31 maart 2023 een gratis isolatie-upgrade: een hoogisolerend systeem voor de prijs van een standaardsysteem.

Isolatie op maat van jouw behoeften

De systemen van Reynaers Aluminium sluiten meteen perfect aan op jouw specifieke noden, wanneer het op thermische isolatie en lichtinval aankomt. Reynaers Aluminium heeft voor elk type woning een systeem met passende isolatie: van standaard over HI tot HI+. HI staat voor High Insulation.

MasterLine 8 ramen en deuren: superieure isolatie en slank design

De MasterLine 8-reeks  kent 3 verschillende isolatieniveaus, die worden verkregen door de integratie van slimme materialen. In de MasterLine 8-HI+ worden bijvoorbeeld innovatieve isolatiestrips geïntegreerd. Die zorgen ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden, om zo te voldoen aan de strenge eisen van lage-energiewoningen en passiefbouw. Kortom: de ideale oplossing voor huizen met een hoge isolatiegraad en een laag energieverbruik – en zelfs voor passiefhuizen.

  • MasterLine 8 voor woningen die moeten voldoen aan de standaard EPB-eisen
  • MasterLine 8 HI voor lage-energiewoningen
  • MasterLine 8 HI+ voor passiefbouw

Voor de standaard MasterLine 8 volstaat dubbele beglazing. Beide HI-versies kunnen worden gecombineerd met dubbel- of driedubbelglas.

MasterLine 10 ramen en deuren: voldoen aan de strengste normen van passiefbouw

MasterLine 10 wordt dan weer uitsluitend in de passiefbouw toegepast. Deze toepassing biedt een nog hogere isolatiewaarde. Zeg maar: de allerhoogste op de markt.

SlimLine 38 ramen en deuren: sterke isolatie en ultraslank design  

De SlimLine 38-reeks combineert zijn ultraslanke design met 2 isolatieniveaus, en is geschikt voor talloze projecten – van eigentijdse renovatie tot lage-energiewoningen. Zo is SlimLine 38 verkrijgbaar in twee versies, afhankelijk van het beoogde isolatieniveau. Beide versies hebben een sterk geïsoleerd driekamersysteem dat geschikt is voor dubbele beglazing. De standaard SlimLine 38 garandeert alvast sterke thermische prestaties, die tegemoetkomen aan alle hedendaagse eisen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Wie nog een stapje verder wil gaan, kiest voor de SlimLine 38-HI: die maakt meteen ook driedubbele beglazing mogelijk.  

  • SlimLine 38 voor woningen die moeten voldoen aan de standaard EPB-eisen
  • SlimLine 38 HI voor lage-energiewoningen

Schuiframen

Ook de schuiframen ConceptPatio, MasterPatio en HiFinity en de ConceptFolding-vouwramen zijn standaard, hoog- en superisolerend en kunnen worden gebruikt om gewone renovatie- of nieuwbouwwoningen, lage-energiewoningen en passiefhuizen passend te isoleren.

Energie besparen met Reynaers Aluminium dankzij vernieuwende isolatietechniek

De ramen en deuren van Reynaers Aluminium hebben een hoog isolatieniveau. Reynaers Aluminium bereikt dat niveau met een vernieuwende isolatietechniek. Dankzij dikke met glasvezelversterkte polyamidestrips, blinkende folie rond de strips, een dubbele thermische brug, de combinatie van 3 isolerende kamers in specifieke vormen en de juiste dosis schuim garandeert Reynaers Aluminium dat elk systeem optimaal isoleert en het warmteverlies in huis minimaliseert.

Gratis isolatie upgrade

Om verbouwers en nieuwbouwers een hart onder de riem te steken in deze energiecrisis, biedt Reynaers Aluminium in maart 2023 een gratis isolatie upgrade aan. Wie deze maand een hoogisolerend systeem bestelt, krijgt dat voor de prijs van het standaard systeem uit die reeks.

De actie ‘gratis isolatie upgrade’ is geldig van 1 t.e.m. 31 maart 2023 bij de Reynaers Aluminium vakman bij jou in de buurt. Maak hier je afspraak of vraag online je offerte aan.