Ontdek het uitgebreid duurzaam gamma aluminium ramen en deuren

Gepubliceerd op 24 September 2021

Reynaers Aluminium, fabrikant van ramen, deuren en schuiframen, verbaast je keer op keer met het uitgebreide productengamma. Ontdek de meest duurzame oplossingen en maak kennis met hun nieuwste producten.

Een ander perspectief

Bouwers en verbouwers kunnen er hun keuze voor ramen, deuren en schuifdeuren vanuit een ander perspectief bekijken. Reynaers Aluminium koos voor een stand waar alles nog meer draait rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten kijkt. Je wandelt er door een huis, dat vanuit elke hoek zicht biedt op het groene hart van de toonwoning: de tuin. Je beleeft de effecten van Reynaers Aluminium innovaties op de ruimte en de algemene woonervaring.

Ontdek ‘Paralline’: strakke en stijlvolle gevelbekleding

Daarnaast toont Reynaers Aluminium voor het eerst zijn allernieuwste product: “Paralline”. Aluminium gevelbekleding Paralline combineert esthetiek, duurzaamheid & design. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Bouwers en verbouwers herkennen het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen - zowel in nieuwbouw als renovatie.

Masterpatio: schuifdeuren met uitstekende isolatieprestaties

Ook tonen ze voor het eerst het nieuwste schuifraam “MasterPatio”. Deze nieuwe generatie schuifdeuren hebben een strak design en bieden topprestaties met superieure thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden.

Innovatie in de bouwsector

Reynaers Aluminium zet reeds jaren in op innovatie in de bouwsector. Zo lanceerde het bedrijf eerder een innovatieve productconfigurator waarmee bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren op een scherm kunnen oproepen en volledig aanpassen aan hun behoeften en persoonlijke smaak. 

Duurzaamheid staat centraal

Bij Reynaers Aluminium willen ze de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat ze doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. Hun producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Maar ook binnen de werking van het bedrijf zelf leveren ze continu duurzame inspanningen op alle vlakken - van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid.

Benieuwd naar het uitgebreide, duurzame productengamma van Reynaers Aluminium? Download het inspiratieboek of neem contact op met een vakman bij jou in de buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan