Maak kennis met MasterPatio, het nieuwste ultraslanke schuifraam

Gepubliceerd op
HiFinity schuifraam
HiFinity schuifraam

Moderne, vintage of klassieke architectuur vragen meer dan ooit voor minimalistische raamprofielen. Reynaers Aluminium is trendsetter in het ontwikkelen van deze ultraslanke systemen. Quasi onzichtbare profielen zijn mogelijk met de MasterPatio, ConceptPatio 130 en de HiFinity schuifraamsystemen met uiterst dunne profielen.

Complete geveloplossing, de nieuwe generatie schuifdeursystemen

Het innovatieve schuifraamsysteem MasterPatio maakt totale geveloplossingen mogelijk en vormt de perfecte combinatie met de MasterLine ramen- en deurenreeks. Bovendien is het heel duurzaam, dankzij een sterke energieprestatie die het geschikt maakt voor passiefbouw. Ook op esthetisch vlak tilt MasterPatio de woning naar een hoger niveau. Zijn slanke, strakke ontwerp voegt pure schoonheid toe en zorgt voor meer natuurlijke lichtinval. Bovendien biedt het enorm veel architecturale opties, dankzij glasgewichten van de opengaande vleugel tot 400 kg, hoogtes tot 3,6 m én talloze mogelijke configuraties.

Red dot Award

Met MasterPatio won Reynaers Aluminium de Red Dot Award! Deze award is één van de meest prestigieuze productdesignwedstrijden ter wereld en elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe winnaars. De woorden van de jury spreken voor zich: “Het design van het MasterPatio-schuifdeursysteem slaagt erin om de strengste duurzaamheidseisen te combineren met uitstekende isolatiewaarde en een duidelijke designtaal.”

ConceptPatio 130 is dé standaard voor hedendaags bouwen en verbouwen

ConceptPatio 130 van Reynaers Aluminium is uitgegroeid tot dé standaard in schuifraamsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Het voldoet niet alleen aan alle moderne energienormen: de versie ConceptPatio 130 HI maakt zelfs nog hogere isolatiewaarden mogelijk. ConceptPatio 130 is geschikt voor talloze architecturale toepassingen tot een hoogte van 2,7 m en voor glasgewichten van de opengaande vleugel tot 300 kg.

HiFinity: schuifraam met ultraslanke profielen

HiFinity, een echt Belgisch ontwerp, bereikt grote hoogtes en creëert een gevoel van oneindigheid. Dankzij zijn ultraslanke design maakt het immers grote glasoppervlaktes mogelijk. Denk daarbij aan een glasgewicht van de opengaande vleugel tot 300 kg (750 kg mits automatisatie) en hoogtes tot 4 m. Nog nooit waren schuiframen zo licht en onzichtbaar: het summum van duurzame schoonheid. Dankzij zijn sterk isolerend vermogen past HiFinity bovendien ook bij passiefbouw. Een high-end oplossing dus, en een exclusieve categorie in het aanbod van Reynaers Aluminium.

Reynaers Aluminium beperkt de innovatieve visie op raam- en deursystemen niet tot de hoogtechnologische profielen en isolatie, maar verruimt de architecturale mogelijkheden met een onbeperkt gamma aan kleurvariaties, diverse aluminium uitvoeringen en hoogwaardig designbeslag. Hierdoor sluiten de systemen perfect aan bij elke smaak en stijl van de woning.

Graag meer info? Download de inspiratiebrochures en bezoek een vakman in je buurt.

   

standaard