Digitale showroom voor ramen en deuren doet zijn intrede op Batibouw 2019

Gepubliceerd op 09 January 2019

Reynaers Aluminium lanceert een innovatieve productconfigurator. Voortaan kunnen bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren op een scherm oproepen en volledig aanpassen aan hun behoeften en persoonlijke smaak. Dit gebeurde reeds langer in de automobielsector maar betekent een doorbraak in de bouwsector. Deze nieuwe ontwikkeling overstijgt de mogelijkheden van een klassieke showroom want alle keuzemogelijkheden komen aan bod.

De productconfigurator werd ‘The World of Reynaers’ gedoopt. Reynaers Aluminium visualiseert alle raam- deur- en schuifdeursystemen in alle designvarianten en alle kleuren in meerdere gebouwen en verschillende bouwstijlen. De bezoeker kan op Batibouw op grote touchscreens alle Reynaers producten configureren in de woning die hem het beste typeert. Deze virtuele toepassing heeft een belangrijke architecturale meerwaarde voor (ver)bouwers die nu onmiddellijk zien in welke mate de keuze van profielen en kleuren een impact heeft op de realisatie van hun droomhuis.

Reynaers Aluminium zet reeds jaren in op digitalisering in de bouwsector. Op de Reynaers Campus in Duffel kunnen architecten in Virtual Reality projecten visualiseren die zich nog in de ontwerpfase bevinden. Raamfabrikanten kunnen dan weer op steun rekenen bij de automatisatie en optimalisatie van hun productieprocessen. Met de nieuwe productconfigurator zet de ingeslagen weg van digitale innovatie zich nu verder richting de particuliere bouwer of verbouwer.

The World of Reynaers wordt bovendien ter beschikking gesteld van alle Reynaers Partners en Installers, dat zijn de erkende fabrikanten en plaatsers die deel uitmaken van het Reynaers netwerk. Langs deze weg zal de digitale showroom op korte termijn heel wat (ver)bouwers bereiken en helpen bij het maken van de keuze voor de ramen en deuren die het beste bij hun bouwproject passen.

De Reynaers digitale showroom en nieuwste smart home toepassing gaan in première op de Reynaers beursstand 217 in Hal 4 op Batibouw op donderdag 21 februari 2019.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan