Beleef de duurzame oplossingen van Reynaers Aluminium op Batibouw 2023

Gepubliceerd op 08 Maart 2023

Reynaers Aluminium toont zijn uitgebreide productengamma op Batibouw van dinsdag 14 maart tot en met zondag 19 maart 2023. De meest duurzame oplossingen, van een écht duurzame onderneming. Lees wat je mag verwachten en ontdek hun tijdelijke actie.

Ervaar de effecten van hun innovaties

Op de stand van Reynaers Aluminum kan je je keuze voor ramen, deuren en schuifdeuren vanuit een ander perspectief bekijken. Ze kozen voor een stand waar alles nog meer draait rond ervaring en beleving, en waar je letterlijk van binnen naar buiten kijkt. Je wandelt door een huis dat vanuit elke hoek zicht biedt op het groene hart van de toonwoning: de tuin. Je beleeft de effecten van Reynaers Aluminium innovaties op de ruimte en de algemene woonervaring. Een eyeopener!

Met Paralline heeft je gevel een streepje voor

Daarnaast toont Reynaers Aluminium zijn allernieuwste product: Paralline. Aluminium gevelbekleding Paralline combineert esthetiek, duurzaamheid en design. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Je herkent het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen - zowel in nieuwbouw als renovatie.

MasterLight: een ruimer woon-gevoel en meer natuurlijk daglicht

Reynaers Aluminium introduceert met MasterLight het eerste lichtstraatsegment in haar gamma. Nu renovaties alsmaar populairder worden, neemt ook de vraag naar esthetische technieken om een leefruimte te vergroten toe. Om die reden breidt Reynaers Aluminium zijn aanbod uit: met een lichtstraatsysteem dat naadloos aansluit bij jouw wensen en kwaliteitsverwachtingen.

Het MasterLight lichtstraatsysteem biedt tijdloze oplossingen voor eigentijdse projecten. Zo is het systeem een duurzaam verlengstuk van je woonbeleving: dankzij deze glazen constructie creëer je niet alleen een ruimer woongevoel binnenshuis, je laat ook een grotere hoeveelheid natuurlijk daglicht tot diep in je woning stralen.

World of Reynaers

Reynaers Aluminium zet al jaren in op innovatie in de bouwsector. Zo lanceerde het bedrijf eerder een innovatieve productconfigurator ‘World of Reynaers’ waarmee je je keuze voor ramen en deuren op een scherm kan oproepen én volledig aanpassen aan je behoeften en persoonlijke smaak. Ga deze productconfigurator zeker ontdekken op Batibouw.

De meest duurzame oplossingen, van een écht duurzame onderneming

Bij Reynaers Aluminium willen ze de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat ze doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. Hun producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Maar ook binnen de werking van hun bedrijf zelf leveren ze continu duurzame inspanningen op alle vlakken - van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid. Lees er hier alles over.

Gratis isolatie upgrade tot 31 maart

Op Batibouw kan je alle duurzame oplossingen van Reynaers Aluminium gaan ontdekken en krijg je advies van hun team. Bovendien geniet je tijdens Batibouw van een gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem. Deze actie is geldig tot 31 maart 2023 bij de vakman in jouw buurt.

Ook naar Batibouw? Je vindt Reynaers Aluminium aan beursstand 5630 (hal 5). Profiteer er in een moeite van de gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s.