Zelf je ramen en deuren plaatsen, en stevig besparen? Goed gestart, dankzij de gratis workshop!

Gepubliceerd op

Is het tijd voor nieuwe ramen en deuren, maar zie je op tegen de investering? Door je schrijnwerk zelf te plaatsen, kan je stevig besparen. Als je eerder al wat klussen in huis hebt gedaan, lukt het jou vast ook. Zeker als je de gratis workshop volgt! Een expert legt je dan stap voor stap uit hoe je eenvoudig ramen en deuren opmeet en plaatst. Ontdek ervaringen van deelnemers en leer meer over de voordelen van zelfbouw ramen.

Volg de gratis workshop ‘ramen en deuren plaatsen’

Nieuwe ramen en deuren komen met een stevig prijskaartje. Maar kies je voor zelfbouw ramen en deuren, dan komt je project een stuk goedkoper uit. Je neemt immers zelf de plaatsing voor je rekening, dus die kost valt weg. Niet zeker of je dit wel zal lukken? Geen stress, want bij Raamwinkel.be kan je een gratis workshop van 2 uur volgen. Tijdens de opleiding ontdek je wat de uitdagingen bij zelfplaatsing zijn en waar Raamwinkel.be je kan helpen als je bepaalde uitdagingen niet aandurft.

Schrijf je vandaag nog in voor de gratis workshop en ga zelfverzekerd aan de slag.

Wat vinden de deelnemers?

Hoe ervaren deelnemers van de workshop hun opleidingsmoment? De ondervraagde klussers zijn erg enthousiast over de gratis opleiding. Velen geven aan dat het tempo geschikt is voor mensen die weinig of geen voorkennis hebben over het plaatsen van zelfbouw ramen en deuren. Ook vonden ze het fijn om te leren van een ervaren expert. Zo kregen ze heldere antwoorden op hun prangende vragen. Kortom: de gratis workshop blijkt een aanrader! Ontdek de getuigenissen.

Ook deelnemen, zodat je vlot je zelfbouw ramen en deuren kan plaatsen? Schrijf je dan hier in.

Hulp van een expert

Voel je je na de workshop toch nog niet zeker genoeg om zelf de maten op te nemen? Geen probleem! Voor 99 euro komt er een opmeter langs op de werf om alles op te meten. En bij een bestelling vanaf 3000 euro is dit zelfs gratis. Heb je liever wat hulp bij de plaatsing? Doe dan beroep op een dagassistent. Zo ben je zeker goed opgestart. Wil je toch liever dat de experts van Raamwinkel.be alle ramen monteren? Dan kan je nog genieten van de 6% premie bij renovatie. 

Voordelen van zelfbouw ramen

Waarom zou je kiezen voor zelfbouw ramen en deuren? Een enorm voordeel is natuurlijk de enorme kostenbesparing. Door je ramen en deuren zelf te plaatsen, laat je immers de kost van een vakman achterwege. Maar er is meer. Ervaren vaklui hebben het doorgaans erg druk, wat leidt tot lange wachtlijsten. Plaats je je ramen en deuren zelf, dan ben je niet afhankelijk van de planning van een vakman. Je kan meteen aan de slag, waardoor je sneller geniet van je nieuwe ramen en deuren. Haal dus de vakman of -vrouw in jou naar boven en klaar de klus helemaal zelf!

Hoeveel kosten jouw zelfbouw ramen en deuren? Bereken hier eenvoudig je prijs. Je kan meteen online bestellen.

Raamwinkel.be, specialist in zelfbouw ramen en deuren

Een raam is meer dan louter een kader met glas. Je hebt verbredingsprofielen, dorpels, windlatten, rolluikgeleiders, roosters, monoblokken enzovoort. Die montage vraagt veel technische kennis en vertraagt bovendien de plaatsing. Maar kies je voor Raamwinkel.be, dan worden alle opties in de fabriek voorgemonteerd tot een kant-en-klaar raam. Je hoeft enkel nog het raam in de opening te plaatsen, het waterpas te zetten en te verankeren. Makkelijker wordt het niet! Ontdek hier 7 redenen om voor Raamwinkel.be te kiezen.

Zin om zelf je ramen en deuren te plaatsen en zo fiks te besparen? Dankzij de gratis workshop van Raamwinkel.be ga je zelfverzekerd aan de slag. Heel wat klussers gingen je al voor en plaatsten met succes zelf hun ramen en deuren. Schrijf je vandaag nog in voor de gratis workshop.