KwadrO innoveert met het meest verfijnde pvc-profiel op de markt

Gepubliceerd op 16 July 2019

KwadrO staat nooit stil, zo lanceerden we onlangs het gloednieuwe pvc Impakt Plus profiel. De reacties waren meteen zeer positief. Dat dit pvc-profiel een schot in de roos is, blijkt ook uit de bestellingen die binnenstromen. Met deze innovatie onderstreept KwadrO haar karakter van vernieuwende speler op de markt.

Slank maar sterk

Het Impakt Plus profiel biedt naast zijn hoge kwaliteit nog verschillende voordelen. Zo staat dit profiel garant voor sterkte en stabiliteit, door het gebruik van hoogwaardige materialen. Ondanks deze stevigheid heeft de Impakt Plus een verfijnde uitstraling. De keuze voor onzichtbare scharnieren, onzichtbare lasnaden en een smalle makelaar of slank middenprofiel zorgen voor een slank design en een perfecte afwerking van je ramen.

Thuis in elke stijl

Ramen uit pvc worden niet vaak geassocieerd met een moderne uitstraling. De Impakt Plus bewijst het tegendeel. Kies je voor een rechte vleugel, dan kies je voor een profiel met een moderne uitstraling. Door te kiezen voor een ronde vleugel bij de Impakt Plus speelt men meer in op het tijdloze karakter dat dit profiel kan bieden. Kortom dit profiel past bij elke stijl.

Alle voordelen van pvc

Op vlak van isolatie scoort pvc steeds voortreffelijk. Met de Impakt Plus is dit niet anders waardoor je flink kan besparen op je energiefactuur. Bovendien zijn pvc-ramen verkrijgbaar in talloze kleuren en looks. Tenslotte zijn ramen in pvc enorm duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk.

Wil je meer informatie over dit nieuwe profiel? Kom dan langs in een van onze showrooms of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij je thuis.

 

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan