De belangrijkste voordelen van pvc-ramen

KwadrO biedt nieuwe ramen aan in aluminium, hout en pvc. Maar waarom zou je nu voor pvc-ramen kiezen? Hieronder halen we de vijf belangrijkste voordelen van pvc aan.

Past bij elke stijl

Pvc-ramen zijn beschikbaar in ontzettend veel kleuren. Bovendien kan je kiezen uit verschillende profielen voor je pvc-ramen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor onze unieke Impakt Plus-profielen, deze passen perfect binnen een strak design. Er zijn echter nog diverse andere mogelijkheden. Van strak en modern tot landelijk, pvc biedt mogelijkheden voor elk huis.

Voordelige prijs

Vergeleken met aluminium en hout, zijn pvc-ramen de meest voordelige keuze. Pvc biedt een hoogwaardig materiaal tegen een aantrekkelijke prijs. Deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt pvc een populaire keuze bij veel bouwers en verbouwers. Voortreffel

ijke isolatieNaast de gunstige aankoopprijs kan je ook op lange termijn besparen door te kiezen voor pvc. Onze pvc-ramen voldoen immers aan de strengste isolatienormen. Hierdoor zal je flink kunnen besparen op je energiefactuur.

Naast de thermische isolatie scoort pvc erg hoog op gebied van akoestische isolatie. Zo hou je het lawaai buiten en de rust binnen.

Enorm gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Het grote voordeel van pvc is dat het water-, vuil- en stofwerend is. Verder is pvc opgewassen tegen slecht weer en wind. Daardoor volstaat het om pvc-ramen af en toe te wassen met een zachte spons en water. Bovendien roest of rot pvc niet waardoor het extra lang meegaat. In tegenstelling tot houten ramen is het niet nodig om pvc-ramen te kleuren of lakken door de kleurvastheid van het materiaal.

Duurzame oplossing

Niet onbelangrijk is dat pvc-ramen ook een milieuvriendelijke keuze zijn. Het lage energieverbruik tijdens de productie van de ramen en het feit dat pvc 100% recycleerbaar is, maken pvc-ramen een ecologisch verantwoord product.

De perfecte mix

Al deze voordelen maken pvc het ideale materiaal voor jouw nieuwe ramen. De uitstekende isolatie zorgt ervoor dat je binnen steeds kan genieten van een aangename temperatuur zonder gestoord te worden door lawaai van buiten. Bovendien past pvc door de uitgebreide mogelijkheden bij elke stijl terwijl je ook een milieubewuste en duurzame keuze maakt. En dit alles tegen een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding!

Kom je graag meer te weten over pvc? Download dan zeker onze brochure.

In samenwerking met KwadrO

Meer nieuws van KwadrO

Laat je op bis bij KwadrO in de watten leggen

Van 5 tot en met 13 oktober wordt Flanders Expo weer de trekpleister voor bouwers en verbouwers,

KwadrO nu ook te volgen op Instagram

Het kiezen van nieuwe ramen en deuren is niet eenvoudig.

KwadrO innoveert met het meest verfijnde pvc-profiel op de markt

KwadrO staat nooit stil, zo lanceerden we onlangs het gloednieuwe pvc Impakt Plus profiel.

GRATIS Nieuwsbrief