Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner?

Bij de keuze van de ramen ga je als (ver)bouwer niet over één nacht ijs. Er zijn heel wat verschillende elementen die meespelen. Wie aan een drukke straat woont bijvoorbeeld, zal willen dat de ramen heel goed isoleren, terwijl anderen de voorkeur zullen geven aan een maximale lichtinval. Nog anderen zullen investeren in veiligheid of kiezen voor design in functie van de stijl van hun woning.

De fabricage van Sapa aluminium ramen en deuren is vakwerk. Daarom werkt Sapa uitsluitend samen met getrainde professionals, de Sapa AluminiumVakmannen. Met enthousiasme en vakkennis maken en plaatsen zij jouw ramen en deuren volgens de regels van de kunst. Bovendien organiseert Sapa voor hen en hun medewerkers regelmatig opleidingen, waardoor je er steeds op kan vertrouwen dat jouw opdracht in veilige handen is.

De Sapa AluminiumVakman geeft jou sluitend advies over welk type ramen en deuren past bij jouw woonbehoeften en helpt jouw woondroom te realiseren.

BATIBOUWACTIE: Batibouw korting tot €1.000

Voor elk idee het juiste profiel. Sapa heeft alles in huis om jouw droom mee te helpen realiseren. Aluminium ramen, deuren, gevels en veranda’s die perfect bij jou passen. Vertrouw op de Sapa AluminiumVakman in jouw buurt voor de fabricage en plaatsing.

Registreer je tot 30 april 2020 op www.sapabatibouw.be en ontvang jouw unieke kortingcode.

Ga met deze code langs bij een Sapa AluminiumVakman in jouw buurt en bestel jouw Sapa aluminium schrijnwerk. De korting is variabel aan het aankoopbedrag:

KORTING

VANAF EEN BEDRAG VAN *

€125

€7500

€250

€10.000

€500

€20.000

€750

€30.000

€1.000

€40.000

 

(*)Actievoorwaarden
De unieke kortingcode kan enkel aangevraagd worden op www.sapabatibouw.be van 29 februari tot en met 30 april 2020 zolang de voorraad strekt. De code is geldig op een ondertekende verkoopovereenkomst van 1 januari tot en met 30 juni 2020 bij een erkende Sapa AluminiumVakman op het complete gamma aluminium profielen van Sapa. Niet geldig op zonwering, rolluiken en garagepoorten. Enkel van toepassing op ééngezinswoningen en beperkt tot één korting per klant en per project. De korting is afhankelijk van het totale aankoopbedrag. Niet cumuleerbaar met andere Sapa promoties of kortingen.
In samenwerking met Hydro Building Systems Belgium NV

Meer nieuws van Hydro Building Systems Belgium NV

Sapa innovaties op Batibouw

Bezoekers kunnen op de Sapa stand kennis maken met het raam "Avantis Smartline 75 SHI", een hoogw

Écht duurzame aluminium ramen en deuren vanuit een persoonlijke aanpak

Sapa, de marktleider in aluminium sluit- en schrijnwerksystemen voor ramen, deuren en gevels, zal

Sapa op Batibouw met nieuwe aluminium schrijnwerkoplossingen

Sapa, de marktleider in aluminium sluit- en schrijnwerksystemen voor ramen, deuren en gevels, zal

Aluminium als duurzaam materiaal

Duurzaamheid. Misschien wel één van de meest gebruikte termen van de laatste 10 jaar.

GRATIS Nieuwsbrief