Grote Glaspartijen in Slanke profielen - Artline

Gepubliceerd op 11 Juli 2018
Artline xl grote glaspartijen in slanke profielen
Artline xl grote glaspartijen in slanke profielen

Zeer grote glaspartijen, extreem slanke aluminium profielen, zeer veel licht dat binnenvloeit, buiten en binnen die in elkaar overlopen. Dat is Artline XL. Een ‘state-of-the-art’ minimalistisch schuifraam van SAPA met een hoogte tot 3.5 meter en een middenstijl van slechts 26 mm.

Grote raampartijen zijn zwaar. Om de Artline XL schuiframen moeiteloos te openen, heeft SAPA voor twee mogelijke oplossingen gezorgd: ofwel dient de motorisatie als hulp en opent de eerste 15 cm, waarbij de rest van het raam manueel geopend wordt. Ofwel opent de motorisatie het raam volledig met een knop of smartphone.

Deze oplossingen zijn van toepassing op elke configuratie en zelfs op open hoek. De motor wordt subtiel ingebouwd in de bovenregel van het schuifraam. Nauwelijks zichtbaar, maar altijd bereikbaar.

Artline XL slaat een brug tussen kwaliteit en maximale lichtinval, creatief design en comfort. Het minimalistisch design weerspiegelt een inventief samenspel van glas, onzichtbare kaders en een weloverwogen indeling van architectonische ruimten.  Een knap staaltje hoogstaande technologie: optimale thermische en akoestische isolatie, lucht- en waterdichtheid en grote windweerstand. Daarnaast is Artline XL zeer duurzaam, veilig en  gebruiksvriendelijk.