Inbraakwerende voordeuren met 10 jaar veiligheidsgarantie

Gepubliceerd op 20 January 2022

Indrukwekkend: in België wordt er elke 5 minuten ingebroken in een woning. Bang dat jouw huis aan de beurt komt? Je staat niet machteloos! Met een inbraakwerende voordeur ontmoedig je inbrekers en bescherm je je woning, je huisgenoten én je bezittingen. Bij Hörmann vind je inbraakwerende voordeuren met een efficiënte veiligheidsuitrusting. Je profiteert zelfs van een 10 jaar durende veiligheidsgarantie.

Een inbraakwerende voordeur ontmoedigt inbrekers

Hoe vermijd je een inbraak bij jou thuis? Je kan niet voorkomen dat een inbreker jouw woning uitkiest, maar je kan er wel voor zorgen dat hij ontmoedigt raakt. Wanneer een inbreker na ca. 90 seconden niet binnenraakt, stopt hij doorgaans zijn inbraakpoging. Om die reden mislukt bijna de helft van alle inbraken, wanneer de voordeur inbraakwerend is. Een inbraakwerende voordeur maakt dus wel degelijk een verschil. Vraag je gratis infobrochure aan en ontdek tips voor je keuze. 

Kwalitatieve voordeuren van Europa’s nummer 1

Een nieuwe voordeur moet bij de stijl van je woning en je smaakvoorkeuren passen, jaren meegaan, voldoen aan strenge veiligheidseisen en helpen energie te besparen door een goede warmte-isolatie. Dat zijn heel wat vakjes om aan te vinken! Met een aluminium voordeur van Hörmann zit je safe. Hörmann is Europees marktleider op het gebied van het ontwikkelen en produceren van hoogkwalitatieve deuren en garagepoorten. De firma is zo zeker van de inbraakwerende prestaties van hun aluminium voordeuren, dat ze hun klanten een 10-jarige veiligheidsbelofte doen.

Minstens 10 jaar gerust dankzij de veiligheidsbelofte

Wat houdt de veiligheidsbelofte van Hörmann in? Kies je voor een voordeur met RC 3- of RC 4-veiligheidsuitrusting van Hörmann (ThermoSafe, ThermoCarbon of ThermoPlan), dan garandeert de firma dat er 10 jaar niet wordt ingebroken via je voordeur. Gebeurt dit toch, dan krijg je een nieuwe voordeur, of een cashback van 3000 euro (bijvoorbeeld wanneer de schade wordt vergoed door je verzekering). Ontdek de voorwaarden en profiteer van deze 10-jarige veiligheidsgarantie. 

Standaard inbegrepen: meervoudige vergrendeling

Een Hörmann-deur is altijd een veilige deur. Alle Hörmann-deuren zijn standaard uitgerust met een meervoudige vergrendeling. Ook de scharnierzijde van de deur is beveiligd tegen optillen. Wil je nog een stap verder gaan op het vlak van inbraakveiligheid, dan kan je bijkomend kiezen voor de extreem efficiënte inbraakwerende RC-veiligheidsuitrusting. Mooi meegenomen: alle ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren van Hörmann zijn minimaal verkrijgbaar met de inbraakwerende RC 3-veiligheidsklasse. Lees meer over Hörmann voordeuren en hun inbraakwerende eigenschappen.

RC 3- of RC 4-veiligheidsuitrusting: wat is het verschil?

Kies je voor een voordeur met inbraakwerende RC 3-veiligheidsuitrusting, dan biedt die minstens 5 minuten weerstand tegen inbraakpogingen met gereedschappen zoals een koevoet of eenvoudige boormachines. Een voordeur met inbraakwerende RC 4-veiligheidsuitrusting scoort nog beter. Daarmee slaagt een ervaren dief er niet in om binnen de 10 minuten je deur met gereedschappen zoals een koevoet, boormachine of slaggereedschap open te breken. Of je nu gaat voor een RC 3- of RC 4-veiligheidsuitrusting, telkens kan je bij Hörmann genieten van 10 jaar veiligheidsgarantie.

Wist je dat Hörmann de enige producent is die zijn voordeuren standaard volgens de RC 3-klasse produceert? Deze fabrikant legt de lat hoog voor jouw veiligheid.

ThermoCarbon-voordeuren zijn extreem veilig

Op zoek naar de absolute top op het vlak van veiligheid? Kijk dan uit naar een ThermoCarbon-voordeur met RC 4-veiligheidsuitrusting. Die vind je trouwens enkel bij Hörmann. Met UD-waarden tot ca. 0,47 W/(m²·K) scoort de ThermoCarbon-voordeur heel goed wat betreft warmte-isolatie. En met de optionele RC 4-uitrusting is het de allerbeste qua veiligheid onder de aluminium voordeuren. Dankzij het hightech-vleugelprofiel uit een carbonglasvezel composietmateriaal heeft deze voordeur bovendien een grotere stijfheid en stootweerstand dan alle andere deuren. Ontdek alle specificaties in deze infobrochure.

Veilige beglazing voor je voordeur

Ook de beglazing van een Hörmann-voordeur is ontworpen voor een maximale veiligheid. Aan de binnenzijde van de isolerende beglazing zit 8 mm dik gelaagd veiligheidsglas. Bij glasbreuk worden de glassplinters gebonden en blijven ze aan de inliggende folie kleven, zodat er haast geen gevaar is voor verwonding door glasscherven. Het gelaagde veiligheidsglas zorgt daarnaast voor een betere inbraakbeveiliging, omdat doorgrijpen bemoeilijkt wordt.

Op zoek naar de juiste inbraakwerende voordeur voor jouw woning? Bij Hörmann profiteer je van een 10-jarige veiligheidsgarantieNeem contact op met een specialist in je buurt voor advies op maat en een offerte. Vergeet je gratis infobrochures niet aan te vragen!