Strakke, minimalistische ramen in pvc: uitstekende prestaties en bakken uitstraling

13/09/2023

Een strakke look voor je woning, het kan ook met pvc-ramen. De kunststof profielen uit de Elegant-reeks van Deceuninck ogen op en top minimalistisch. De Abstract-uitvoering sleepte zelfs meerdere prestigieuze designprijzen in de wacht. Tegelijk leveren deze pvc-ramen de topprestaties waar je op hoopt. Tijd voor een kennismaking! 

Minimalistische ramen met uitstekende isolatiewaarden

Met de profielen van de Elegant-reeks ga je voor een eigentijdse, minimalistische look. Met kunststof ramen geniet je bovendien van uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarden. Bij de Elegant ThermoFibra Infinity wordt er glasvezel in het profiel verwerkt in plaats van staal. Hierdoor verdwijnt een koudebrug en behalen de profielen ijzersterke Uf-waarden vanaf 0.85 W/m²K. Ontdek de Elegant-raamprofielen en laat je inspireren.

Duurzame keuze

De Elegant-ramen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en telkens uitvoerbaar tot triple glas. Je bent verzekerd van een optimaal geluidscomfort in alle omstandigheden. Daarnaast zijn Elegant-ramen uiterst lucht-, water- en winddicht. Hierdoor geniet je in alle weersomstandigheden van het jarenlang comfort. Deze ramen bieden ook nog eens extra veiligheid tegen inbraak en voldoen aan alle wettelijke brandvoorschriften. Bekijk de diverse Elegant-designs en configureer jouw Elegant-ramen online.

Minder onderhoud = meer vrije tijd

Kunststof profielen zijn makkelijk te onderhouden. Je hoeft ze niet te schilderen, vernissen of te behandelen met speciale producten. Je kan ze gewoon met water en een niet-agressief reinigingsproduct schoonmaken. Ontdek alle voordelige eigenschappen van Elegant-ramen.

Configureer je Elegant-ramen online

Benieuwd hoe de Elegant-ramen eruitzien in een woning? Test het uit met de Winspirator, de online configurator van Deceuninck. Kies je favoriete design, duid een kleur aan en ontdek meteen het resultaat. Je krijgt je configuratie gratis toegestuurd. Bovendien kan je het via de Winspirator naar een verdeler in je buurt doorsturen. Hij/zij helpt je graag verder met jouw project.

Graag meer info over de minimalistische Elegant-ramen, of benieuwd naar het advies van een specialist? Neem een kijkje op de website van Deceuninck en bezoek een verdeler in je buurt.

In samenwerking met Deceuninck NV

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.