Ramen met glasvezeltechnologie? Ontdek het op bis en pak 10% korting!

Gepubliceerd op 08 October 2021

Zeg nooit zomaar ‘ramen’ tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck. Want die zijn performanter, innovatiever en duurzamer dan ooit. Op de bisbeurs in Gent pakken Royal Partners Ramaco, De Clerck en Vermeulen stevig uit om jou het gamma van Deceuninck voor te stellen. Bezoek dus zeker stand 1530 voor persoonlijk advies. Zo maak jij de beste keuzes voor jouw ramen en deuren.

Een nieuwe kijk op kunststof ramen

Graag meer informatie over kunststof ramen met glasvezeltechnologie? Bezoek dan de stand van Deceuninck tijdens de bisbeurs in Gent. De meest performante ramen worden tegenwoordig namelijk versterkt met glasvezel en kunststof hardschuim in plaats van met staal. Hiervoor ontwikkelde Deceuninck de ThermoFibra- (glasvezel) en Forthex-technologie (hardschuim). Door het wegvallen van de klassieke staalversterking elimineer je immers een koudebrug. Het resultaat: ramen met de hoogst haalbare thermische performanties. Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aan.

Aluminium ramen met tal van troeven

Ook voor aluminium ramen kan je op stand 1530 terecht. De Decalu-reeks van Deceuninck verrast je met zijn minimalistisch design en thermische performanties. Hun Royal Partners beschikken bovendien over een schat aan vakkennis om je de juiste materiaalkeuze te laten maken. Op de stand kan je ook zelf aan de slag via de interactieve raamconfigurator ‘Winspirator’. Zo maak jij de ideale keuze tussen kunststof en aluminium ramen en deuren. Of combineer beide, want ook dat kan perfect dankzij het Smart Colours-principe!

Profiteer van de bisactie

Ontmoet de Royal Partners van Deceuninck op bis en aarzel niet om te vragen naar de speciale biskorting. Tijdens de bisbeurs geniet je namelijk van 10% korting. Een korte voorstelling van de partners van Deceuninck: 

  • De Clerck: Familiebedrijf De Clerck uit Beveren is een Royal Partner van Deceuninck en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schrijnwerk bij nieuwbouw en renovatie.
  • Ramaco: Royal Partner Ramaco plaatst jouw ramen en deuren in Oost- en West-Vlaanderen en zweert bij topmerken zoals Deceuninck voor jouw ramen.
  • VermeulenVermeulen uit Oudenaarde gelooft sterk in de innovaties van Deceuninck. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft deze Royal Partner uit Zuid-Oost-Vlaanderen ook heel wat ervaring met renovatieprojecten.

Je kan nog naar bis tot en met zondag 10 oktober. Place to be: Flanders Expo Gent.
Heb jij (ver)bouwplannen? Dan mag je deze beurs met tal van exposanten en themazones zeker niet missen! Registreer je nu via www.bisbeurs.be/tickets. Kun je er niet bijzijn? Download hier je inspiratiebrochure en bezoek een Deceuninck-verdeler in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan