Ramen en deuren met een hart voor de planeet? Ontdek het in de nieuwe duurzaamheidscampagne van Deceuninck.

Gepubliceerd op

Bij het kiezen van ramen en deuren voor je nieuwbouw- of renovatieproject wil je meer dan alleen stijl en functionaliteit. Duurzaamheid is nu een cruciale factor in bouwbeslissingen, en dat hebben ze bij Deceuninck goed begrepen. In hun boeiende campagne ‘Elk Raam Telt’, laten ze zien dat duurzaamheid een centrale rol speelt in hun aanpak. Ontdek de campagne en maak bewuste keuzes voor jouw project. Zo draag je niet alleen bij aan een schonere planeet en een gezonde buurt, maar bespaar je ook nog eens energie in alle comfort.

Duurzame keuzes maken: niets dan voordelen 

De keuzes die je maakt voor je (ver)bouwproject hebben impact op het milieu. Maak mee een verschil door slim te kiezen uit materialen en oplossingen. Met de duurzame raam- en deurprofielen van Deceuninck verklein je je ecologische voetafdruk, wat bijdraagt aan een schonere planeet. Maar er is meer. Je geniet direct van een aangename temperatuur dankzij de isolerende eigenschappen die ervoor zorgen dat de warmte beter binnenblijft. Dit creëert een gezellige en energiezuinige leefomgeving waarin jij je volledig thuis voelt. Bovendien bespaar je energie waardoor je energiekosten dalen: een win-winsituatie voor zowel jouw portemonnee als het milieu.

‘Elk Raam Telt’ is meer dan een campagne; het is een uitnodiging om bewust te kiezen voor duurzaamheid, comfort en een positieve impact op de wereld om ons heen. Bekijk de campagnefilm

Doe mee, want elk raam telt 

Duurzame keuzes maken loont. Elk Deceuninck-raam dat je thuis laat installeren draagt een stukje bij aan …

  • Je wooncomfort: De ramen van Deceuninck verminderen de ecologische voetafdruk van je woning, zijn duurzaam geproduceerd en bieden maximale isolatiewaarden. Zo geniet je van optimaal wooncomfort en een lagere energiefactuur.
  • Het leven in je buurt: Dankzij de superisolerende ramen moet je minder verwarmen en verkleint je ecologische voetafdruk. Als we allemaal samen minder CO2 uitstoten, verbetert de luchtkwaliteit en leefbaarheid in je buurt.
  • Een duurzame planeet: Met de energie-efficiënte ramen van Deceuninck verlaag je je CO2-uitstoot en draag je bij aan een schonere planeet. Ze zijn niet alleen recycleerbaar, maar ook gemaakt van gerecycleerde materialen.

Benieuwd? Bezoek de actiewebsite Elkraamtelt.be om te ontdekken welke inspanningen Deceuninck levert op het gebied van duurzaamheid en maak meteen kennis met hun duurzame oplossingen. Verken hun uitgebreid aanbod ramen en deuren verder via deze gratis inspiratiegidsen en hou je socials in de gaten.

Wil je alle voordelen van de Deceuninck ramen en deuren tot in het kleinste detail ontdekken? Ga eens langs bij je dichtstbijzijnde Deceuninck-verdeler en krijg advies op maat voor jouw project.  

   

standaard