Ramen en deuren: kies uit stijlvolle kleuren en combineer materialen zonder kleurverschil

27/03/2023

Op zoek naar de perfecte ramen en deuren voor jouw woning? Bij Deceuninck helpen ze je graag bij het vinden van jouw ideale match. Of je nu gaat voor aluminium of kunststof, je kiest steeds uit een breed gamma stijlvolle kleuren. Niet enkel is er nu nog meer kleurkeuze bij hun kunststof ramen, je kan bovendien aluminium en kunststof ramen combineren in jouw project zonder kleurverschil. Configureer je ramen en deuren online en bezoek een verdeler voor advies op maat.

Nog meer kleurkeuze

Deceuninck vindt het belangrijk om zijn kleurengamma actueel te houden en te laten aansluiten bij de laatste woontrends. Daarom werd de kleurencollectie van hun Elegant-ramen in kunststof stevig uitgebreid van 50 naar 57 foliekleuren. Die zijn onderverdeeld in vier categorieën: natuurlijke houtstructuren, gekleurde houtstructuren, solids en metallics.

Ontdek het volledige kleurenpalet in de nieuwe Elegant kleurenbrochure en geef jouw woning een hedendaagse uitstraling. 

Combineer aluminium met kunststof zonder kleurverschil

Dankzij het Smart Colours principe van Deceuninck is het mogelijk om zowel kunststof als aluminium exact dezelfde kleur te geven. Hierdoor kunnen de twee materialen in eenzelfde project worden geïntegreerd, je hoeft dus niet langer te kiezen of je aluminium of kunststof ramen in jouw woning wilt. Je kan de twee naadloos met elkaar combineren.

Op basis van marktonderzoek selecteerde Deceuninck 16 RAL-kleuren die perfect passen bij de hedendaagse woontrends en in beide materialen perfect op elkaar afgestemd worden. Ontdek ze bij de verdeler in je buurt.

Configureer je ramen en deuren online

Nieuwe ramen en deuren kiezen is geen eenvoudige taak. Daarom ontwikkelde Deceuninck de Winspirator-tool. Hiermee ontdek je of de ramen en deuren die je mooi vindt, passen bij de stijl van jouw woning. Probeer het zeker eens uit!

Laat je adviseren

Deceuninck biedt hoogwaardige ramen en deuren de niet alleen een mooie uitstraling hebben, maar ook duurzaam en energiebesparend zijn. Of je nu op zoek bent naar moderne of klassieke ontwerpen, hun adviseurs helpen je graag. Aarzel niet om contact op te nemen met een verdeler in jouw buurt.

In samenwerking met Deceuninck NV

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.