Harmonieus aluminium en pvc-ramen combineren? Het kan, dankzij de ‘Smart colours’!

Aluminium en pvc-ramen combineren, is dat wel een goed idee? Dat verschil merk je toch? Niet als je voor de ‘Smart colours’ van Deceuninck kiest. Met hun nieuwe kleurencollectie kun je de kleur van je aluminium en je pvc-schrijnwerk perfect op elkaar afstemmen.

Harmonie & integratie

Hoe combineer je aluminium en pvc-ramen zonder kleurverschil? Om dezelfde kleur te garanderen voor alle schrijnwerk, ontwikkelde Deceuninck ‘Smart Colours’. Dankzij dat principe matchen de beschikbare kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en kunststof (Decoroc) perfect met elkaar. Dat schept mogelijkheden!

Eénzelfde kleur voor alle schrijnwerk

Voor het eerst kun je schrijnwerkelementen van verschillende productreeksen – Deceuninck, Decalu (aluminium ramen en deuren) en Tunal (oplossingen voor ventilatie, zonwering en gevel) – naadloos combineren tot één kleurgeheel in eenzelfde bouwontwerp. Voor een stijlvolle, uniforme uitstraling. Alle kleuren zijn uiterst duurzaam en bestand tegen krassen en atmosferische vervuiling. De satijnachtige, matte look blijft dus jaren mooi. Meer weten? Vraag een gratis brochure of een vrijblijvende plaatsingofferte aan.

Tip: probeer de kleurensimulator

Welke tint kies je best? Dan kun je makkelijk zelf ondervinden. Dankzij de online kleurensimulator krijg je snel een idee van het effect van een bepaalde kleur. Voor nieuwbouw is er keuze uit een aantal types woningen, voor renovatie hoef je enkel een foto van je (toekomstige) woning op te laden. Kies een van de beschikbare kleuren en bekijk meteen het resultaat. Vind nu jouw match.

Laat je adviseren

De kleuren van je ramen en deuren zijn erg bepalend voor het uitzicht van je woning. Heb je je favoriete tint gevonden via de kleurensimulator? Steek dan je licht op bij een Preferred Partner in je buurt voor advies op maat. Dat is meteen de kortste weg naar een geslaagd project.

Eénzelfde, harmonieuze look voor al je schrijnwerk, iets voor jou? Neem contact op met een Preferred Partner in je buurt voor professioneel advies.

Tip: Profiteer nog tot eind mei van de lopende promo actie op Deceuninck Zendow#neo ramen en deuren in kleur. Win een voucher ter waarde van € 300 of € 150 die je kunt besteden in de Deceuninck - Quick-Step online shop. Ontdek deze actie.

 

 

In samenwerking met Deceuninck NV

Meer nieuws van Deceuninck NV

Een duurzaam plankenterras in enkele klikken geplaatst

Droom je van een mooi plankenterras dat lang zijn uitstraling behoudt?

Leve het buitenleven op je eigen terras

Een terras is meer en meer het verlengde van de woonkamer.

Deceuninck Preferred Partners geven hun unieke kijk op ramen tijdens bis 2019

Zeg nooit zomaar ramen tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck.

Gespot: onderhoudsvriendelijk terras met natuurlijke look

De tijd vliegt, het is weer lente. Verspil je liever geen tijd aan het onderhoud van je terras?

GRATIS Nieuwsbrief