Gespot: aluminium ramen en deuren met de voordelen van pvc

Gepubliceerd op 13 October 2021

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Dan heb je vast al een wensenlijstje in je hoofd. Maar algauw komen de vragen. Kies je voor de beste isolerende eigenschappen, of voor een strak design? Voor duurzaamheid, of voor je favoriete kleur? Geen stress, want bij Decalu van Deceuninck gaan prestaties en design hand in hand. Ontdek hun hoogwaardige aluminium reeks en kies uit tal van designs.

Een compleet gamma voor ramen en deuren

Je aluminium (schuif)ramen, deuren en schuifvouwdeuren kiezen uit eenzelfde serie en zo een harmonieus totaalplaatje neerzetten? Het kan bij Deceuninck. De Decalu-reeks omvat verschillende modellen waarbij er voor elke bouwstijl een oplossing is. Vraag hier je inspiratiebrochure aan of configureer hier je ramen en deuren en preview ze online.

Focus op design

Decalu biedt bovendien heel wat mogelijkheden op vlak van design: van modern tot tijdloos klassiek. Graag minimalistische ramen voor een modern ontwerp? Ramen met een retrotoets voor je landelijke woning? Of fan van de industriële trend en verkies je ramen met een steellook? Kies hier uit diverse stijlen en designs. Dankzij het gepatenteerde anti-bi-metal-effect blijven je nieuwe aluminium deuren zelfs bij extreme temperaturen hun vorm behouden.

Uitstekende technische prestaties

De troeven van de aluminium reeks Decalu mogen dan niet meteen zichtbaar zijn, het effect merk je vast en zeker:

  • De isolatiestrips zijn op voorhand geïntegreerd in de thermische onderbreking. Zo ben je zeker dat er isolatie zit én dat die rondom aanwezig is.
  • Het verdoken beslag levert een strakke look en een betere luchtdichtheid op omdat de dichtingen niet worden onderbroken.
  • De voorgemonteerde rubber vooraan in het kader zorgt ervoor dat de koude lucht niet kan binnendringen in het profiel.
  • Door de voorgemonteerde rubbers in de glaslatten profiteer je van een excellente lucht-, water- en winddichtheid.
  • De rubbers zitten steeds in de juiste positie en blijven op hun plaats. Hierdoor bekom je een uitstekend isolatieniveau met een Uf-waarde van 0,96. Bijgevolg bespaar je heel wat energie.

Kies één kleur voor al je schrijnwerk of leef je uit

Welke kleur kies jij uit het uitgebreid hedendaags kleurengamma? Alle RAL-kleuren zijn beschikbaar, van wit tot kwartsgrijs over grafietzwart, en dit zowel in blinkende, matte als structuuruitvoering. Ontdek ook het slimme kleurengamma Smart Colours waarin de beschikbare kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en pvc (Decoroc) volledig met elkaar matchen. De 16 kleuren uit het gamma kunnen toegepast worden op alle profielen in zowel aluminium als kunststof, zonder het minste kleurverschil. Het innovatieve Decalu-gamma vult het kunststofaanbod met het Elegant profiel dus perfect aan. De look en feel van Elegant en Decalu zijn immers volledig op elkaar afgestemd. Eenzelfde minimalistische uitstraling voor je aluminium en pvc ramen en deuren: check!

Benieuwd naar de hoogisolerende aluminium ramen en deuren uit de innovatieve reeks Decalu? Vraag je gratis offerte aan of vind een verdeler in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan