Win gratis ramen en deuren, dankzij de eindejaarsactie van Belisol

Gepubliceerd op 30 November 2021

Nieuwe ramen en deuren plaatsen kan een grote hap uit je budget nemen. Maar als je nu bestelt bij Belisol, maak je kans om je aankoop terug te winnen. Je leest het goed: dankzij de spectaculaire eindejaarsactie van Belisol kan je gratis ramen en deuren winnen. Zo ga je het nieuwe jaar in met een prachtig cadeau! Ontdek snel hoe je deelneemt.

Nieuwe ramen en deuren voor jouw woning

Met nieuwe ramen en deuren van Belisol geniet je van een make-over voor je huis, extra wooncomfort en een lagere energiefactuur door uitzonderlijk isolerende profielen. Dankzij de eindejaarsactie van Belisol ben je niet alleen zeker van professioneel advies, een kwalitatief product en een vlotte oplevering. Je maakt ook kans om je volledige aankoop terug te winnen. Deelnemen kan tot 22 december. Mis het niet!

Gratis ramen en deuren winnen? Ontdek hier hoe je kans maakt.

Win tal van prachtige prijzen

Om het jaar mooi te eindigen en 2022 alvast uitstekend te beginnen, geeft Belisol over heel België 100.000 euro aan ramen en deuren cadeau. Waag jij je kans, dan ga je mogelijk met de hoofdprijs van 25.000 euro naar huis! Ben je niet de gelukkige winnaar? Niet getreurd, want er zijn nog veel meer mooie prijzen te winnen. Ontdek ze in een showroom bij jou in de buurt.

Ramen en deuren als kerstcadeau

Vlak voor kerst kan je je eerste kerstcadeau misschien al in ontvangst nemen, want op 23 december zal de trekking plaatsvinden. De nationale prijzenpot wordt op die dag bekend gemaakt. Een gerechtsdeurwaarder zal een oogje in het zeil houden, zodat de trekking volgens de regels verloopt. Bovendien kan je alles van thuis online mee volgen.

Gegarandeerd genieten van de beste kwaliteit

Ramen en deuren zijn een belangrijke investering voor je woning, daarom wil je als klant zeker zijn. Zeker zijn van een hoogkwalitatief product op maat, van een onberispelijke plaatsing en van uitstekende service. Belisol is zich hiervan bewust en geeft belangrijke garanties, waarop jij als klant steeds kan terugvallen. We overlopen ze even met jou:

Passend bij je smaak, woning en budget

Ga je voor nieuwe ramen en deuren van Belisol? Dan kan je kiezen uit aluminium, pvc en hout. Je bent zeker van maatwerk dat wordt gecreëerd volgens de laatste normen qua isolatie, met een look die je woning opwaardeert. Stevig besparen op je energiefactuur: check! Bezoek een showroom bij jou in de buurt en vind de geschikte ramen en deuren voor jouw woning.

Liever eerst wat inspiratie? Ontdek advies voor je keuze in deze gratis infogidsen en bekijk geslaagde projecten. Via deze raamsimulator kan je online diverse kleuren en materialen uitproberen, in combinatie met de kleur van jouw gevel.

Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel

Ramen en deuren op maat is een garantie van Belisol. Een vakman komt met veel plezier langs bij je thuis en overloopt de technische details van het project. Dankzij de precieze timings, werkmethoden en de uitleg over het verwachte resultaat ben je prima voorbereid. Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning.

Vakkundige plaatsing en een onberispelijke afwerking

Ramen en deuren van Belisol worden enkel geïnstalleerd door vakmensen die de firma zelf geselecteerd en geregistreerd heeft. De plaatsers worden voortdurend geëvalueerd en zo nodig bijgestuurd. Want alles moet piekfijn in orde zijn. Proper werken en opruimen bij de oplevering bijvoorbeeld, is een must.

Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie

Bij elke oplevering hoort een strikte kwaliteitscontrole. Stellen de experts toch een fout vast, dan kan je altijd rekenen op een snelle oplossing. Ook is Belisol steeds bereikbaar voor je vragen. Omdat de firma zeker is van de kwaliteit van hun ramen en deuren én van de plaatsing, krijg je bovendien 10 jaar garantie.

Wil jij nieuwe ramen en deuren op maat winnen? Bestel dan voor 22 december 2021 bij Belisol om kans te maken op deze prachtige hoofdprijs. Zo krijgt je woning een geslaagde make-over en stap je het nieuwe jaar in met een prachtige kijk naar buiten. En dat misschien wel volledig gratis!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan