Nieuwe ramen en deuren: welke subsidies krijg je nog?

Aan het bouwen of verbouwen? Dan heb je mogelijk recht op subsidies en premies voor bepaalde verbeterings- of energiebesparende werken. Ook voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren kun je subsidies krijgen. Ontdek nu voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt! 

Duwtje in de rug

Je hebt het vast al gemerkt: als (ver)bouwer word je aangemoedigd om energiebesparende maatregelen te ondernemen voor je woning. Zo kun je je woning grondig isoleren, investeren in energiezuinige verwarming, isolerende ramen en deuren plaatsen, enzovoort. Als extra stimulans bieden verschillende partijen zoals je netbeheerder, de Vlaamse overheid, gemeente, … premies en subsidies aan als financiële ondersteuning. Een extra beloning bovenop de lagere energiefactuur die je door de besparing verkrijgt. Benieuwd van welke premies jij kunt profiteren? Je ontdekt het via deze tool!  

Duidelijkheid in de premies

Tot einde 2018 moesten (ver)bouwers zich door een wirwar van informatie en papieren banen om premies aan te vragen. Begin januari 2019 is een eenvoudiger systeem opgestart waarbij verbeteringspremie en renovatiepremie in één overkoepelend systeem werden samengebracht. Toch blijft het als leek een heuse zoektocht. Gelukkig is er nu een oplossing: de subsidietool.

Snel een duidelijk overzicht

Met de subsidietool vind je in drie eenvoudige stappen terug voor welke premies jouw project in aanmerking komt. Geef je postcode en e-mailadres in en kruis de subsidies aan waarin je geïnteresseerd bent. Je krijgt meteen een duidelijk overzicht van de subsidies die gelden in jouw gemeente. Handig, snel en gebruiksvriendelijk! Probeer het eens uit, en ontdek voor welke premies jouw project in aanmerking komt. Vraag hier jouw premie-overzicht op!

Up-to-date info

De subsidietool houdt rekening met alle subsidies: die van je gemeente, van de Vlaamse, Waalse en Brusselse regering, de Federale Overheid en de netbeheerders. De premies en hun voorwaarden veranderen geregeld. Daarom wordt de subsidietool permanent up-to-date gehouden. Zo vind je altijd de correcte en nieuwste info terug. Zoals bijvoorbeeld over de subsidies voor je nieuwe ramen en deuren!

Probeer de subsidietool en ontdek voor welke premies en subsidies jouw project in aanmerking komt. Wil je nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.

In samenwerking met Belisol

Meer nieuws van Belisol

Hoe onderhoud je aluminium ramen het best?

Dat je het glas van je ramen geregeld moet schoonmaken weet je wel.

Nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Zo bereid je het voor

Ben je van plan het buitenschrijnwerk van je woning te vervangen? Een goed idee!

Actie Belisol: bestel ramen of deuren en krijg het glas aan 1 euro

Het is zover, de showrooms van Belisol openen opnieuw de deuren en hun adviseurs staan weer voor

Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw?

GRATIS Nieuwsbrief