Nieuw glas plaatsen in bestaande ramen, wat is er mogelijk?

Gepubliceerd op 07 August 2019

Het glas in je ramen is sterk en gaat lang mee. Toch kan het voorkomen dat er een kras of een barst in je raam komt. Of dat een ruit breekt door een verdwaalde voetbal. Dan wil je het glas zo snel mogelijk laten vervangen. Dat kan! En dit voor raamprofielen in aluminium, hout en pvc.

Vlot vervangen

Zijn de profielen rond het glas niet beschadigd, dan worden de glaslatten weggehaald en wordt het gebarsten of gebroken glas verwijderd. Alles wordt netjes schoon gemaakt en het nieuwe glas wordt geplaatst. Hierna zet je vakman de glaslatten weer stevig op hun plaats. Klaar! Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Kleine tot grote ramen

Het glas van een klein raam is snel vervangen. Voor het glas van een schuifraam, groot raam of een glazen deur zijn meerdere plaatsers nodig. Samen verplaatsen ze het glas met behulp van zuignappen en eventueel een kleine kraan.

Beter geïsoleerd

Laat je nieuw glas plaatsen dan kun je in een klap ook je comfort verhogen en kiezen voor dubbel, driedubbel of hoogrendementsglas. Zijn je ramen meer dan 15 jaar oud, dan is het misschien interessant om je ramen volledig te verwijderen. De ramen van vandaag zijn namelijk veel beter geïsoleerd. Zo geniet je elke dag van meer comfort en geef je je woning een meerwaarde. Vraag je offerte aan of bezoek een showroom in je buurt.

Krassen in het glas

Heb je een lichte kras in het glas van je raam? Dan hoef je het misschien niet laten vervangen. Sommige krassen kunnen uit het glas worden gehaald door het te polieren.

Interesse in nieuwe glaspartijen of ramen? Vraag gerust advies in de Belisol showroom in je buurt.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan