Gespot: slanke aluminium steellook-ramen met straffe isolatiewaarden

Fan van de authentieke look van oude stalen of smeedijzeren ramen? Opgelet dan, want tegenwoordig is er een moderne variant in aluminium die de nostalgische steellook perfect nabootst. Tijd voor een kennismaking!

Stijlvol slank

Op zoek naar passende ramen voor je landelijke, industriële of moderne woning? Ontdek dan de aluminium steellook ramen. De ultraslanke aluminium raamprofielen zorgen voor een elegante look en laten je woning helemaal tot zijn recht komen. De kruisverdelingen in de ramen worden in dezelfde stijl als het profiel uitgevoerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je vrijblijvend adviseren.

Jouw favoriete kleur en stijl

Het voordeel van aluminium is dat het heel duurzaam is en de mooie kleur behoudt, ook als het voortdurend aan de zon wordt blootgesteld. De trendkleur van het moment is zwart, maar laat je niet tegenhouden om een andere kleur te kiezen. De profielen zijn beschikbaar in de standaardkleuren en optioneel in alle RAL-kleuren. Verder kun je kiezen tussen verschillende afwerkingen: mat, glad of met een structuurcoating. Bekijk diverse stijlen en kleuren. Moeite met kiezen? Ontdek hier welke kleur raam bij jouw gevel past.

Optimale energieprestaties

Als je terugdenkt aan oude stalen ramen, dan denk je misschien ook aan hun beperkt isolatievermogen. Geen zorgen, aluminium steellook ramen met dubbel glas, superisolerend glas of hoogrendementsglas hebben uitstekende isolatiewaarden die voldoen aan de hedendaagse isolatienormen. Ideaal voor bijna-energieneutrale woningen (BEN-woningen). Lees meer over de isolatiewaarden van aluminium ramen.

Beschermd tegen inbrekers

Slank is niet noodzakelijk synoniem aan fragiel. Aluminium steellook ramen zijn zeer sterk. Aluminium is dan ook de beste keuze voor je veiligheid. Het is robuust en beantwoordt aan de strengste veiligheidsnormen. Bovendien krijgen inbrekers bij aluminium steellook ramen geen kans, dankzij de standaarduitrusting met veiligheidsbeslag en champignonvormige sluitnokken. Als je helemaal op veilig wil spelen, kun je kiezen voor een extra inbraakwerend pakket. Vraag vrijblijvend advies.

Bijpassende deuren

Wil je het plaatje compleet maken met een mooie deur? Ook hiervoor kun je bij je raamspecialist terecht. Ga je voor eentje die qua stijl aansluit bij je ramen, of eentje die net een contrast vormt? Je bepaalt zelf door welke deur je binnenstapt. Ook op andere details wordt gelet. Wil je zonwering, screens, vliegenramen of -deuren installeren? Ook dat is mogelijk. Vraag hier je offerte aan.

Garantievoorwaarden

Een goede raamleverancier zorgt voor kwaliteitscontrole doorheen heel het proces. Vanaf het moment dat je in de showroom om advies vraagt tot aan de oplevering. Denk bijvoorbeeld aan controle op de extrusie, de assemblage en het lakwerk. Zo ben je zeker van een mooi product. Ook de service is belangrijk. Kun je altijd terecht met je vragen? Ga dus zeker de garantievoorwaarden na. Bij sommige leveranciers krijg je een garantie van tien jaar. Het loont dus de moeite om je te informeren. Vind hier je raamspecialist in de buurt.Aluminium steellook-ramen, iets voor jou? Vraag advies op maat of een offerte.

In samenwerking met Belisol

Meer nieuws van Belisol

Hoe onderhoud je aluminium ramen het best?

Dat je het glas van je ramen geregeld moet schoonmaken weet je wel.

Nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Zo bereid je het voor

Ben je van plan het buitenschrijnwerk van je woning te vervangen? Een goed idee!

Actie Belisol: bestel ramen of deuren en krijg het glas aan 1 euro

Het is zover, de showrooms van Belisol openen opnieuw de deuren en hun adviseurs staan weer voor

Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw?

GRATIS Nieuwsbrief