Gespot: deze ramen combineren de voordelen van pvc en aluminium

Gepubliceerd op 15 April 2022

Elegante aluminium ramen vind je er top uitzien, maar pvc is goedkoper en isoleert beter. Wat nu? Kiezen hoeft niet meer, want het Tendance-gamma van Belisol biedt het beste van twee werelden. Deze ramen hebben een aluminium buitenkant en een pvc-binnenkant. Esthetisch design en warm comfort in één. Tijd voor een kennismaking.

Waarom kiezen voor een pvc-aluminium raam?

Twijfel je tussen aluminium of pvc ramen? Je kan ook voor een combinatie gaan. Met een pvc-aluminium raam combineer je de voordelen van pvc, met die van aluminium. Dankzij het frame in pvc profiteer je van een uitstekende thermische isolatie, met een Uw-waarde tot 0,91 W/m²K. Maar er is meer. Naast thermisch performant, is pvc een licht en waterdicht materiaal. Ook ondervindt het geen hinder van weersinvloeden, verkleuring of vervorming.

Tegelijk geniet je van de luxueuze uitstraling en kracht van aluminium ramen, ook bij grote glaspartijen. Aluminium is licht maar sterk, heeft een lange levensduur en is goed bestand tegen krassen en kleurverlies. En het onderhoud? Daar zal je niet veel tijd aan hoeven besteden. Zowel aluminium als pvc zijn erg onderhoudsvriendelijk. Een verborgen afwateringssysteem zorgt dat regenwater vlot wordt afgevoerd.

Benieuwd naar het Tendance-gamma? Je Belisol-adviseur geeft je graag meer uitleg bij je thuis of in een showroom.

Personaliseer je Tendance-ramen tot in de puntjes

Een pvc-aluminium raam is perfect aanpasbaar aan je woning. Zo is het verkrijgbaar in een klassieke of moderne versie. Verder kies je uit 25 standaardkleuren voor de buitenkant, in poederlak of geanodiseerd aluminium. De binnenkant in pvc is beschikbaar in wit, crèmekleur en in een volledig zwarte uitvoering.

Ook pas je het raam volledig aan naar je wensen: gezandstraald glas, veiligheidsbeglazing, ventilatie, anti-inbraaksysteem … Waarom kies je geen onzichtbare scharnieren voor je Tendance-raam? Daarmee verhoog je de inbraakveiligheid en bekom je een nog strakkere look. Klasse!

Ontdek een budgetvriendelijk elegant zwart raamprofiel

Elegante zwarte profielen in aluminium zijn een echte hype in hedendaagse woningen. Die elegantie komt wel met een prijskaartje. Gelukkig bestaat er een budgetvriendelijk alternatief. Tendance Black zorgt voor een volledig zwart raamprofiel. De aluminium schaal aan de buitenzijde wordt zwart gekleurd met een poederlak. Die uiterst stevige lak is goed bestand tegen verkleuring en krassen. Aan de binnenzijde van het raam brengt men een zwarte folie in pvc aan. Zo kan je ook van binnenuit maximaal genieten van je strakke zwarte ramen.

Als je het raam opendoet, wordt de zwarte toon voortgezet. De afstandshouder, het latje tussen de 2 glasbladen dat normaal in blinkend aluminium komt, wordt in deze Tendance Black reeks ook in het zwart uitgevoerd. Ontdek het volledig zwarte raamprofiel Tendance Black.

Tendance-ramen verenigen de voordelen van pvc en aluminium. Bovendien komen ze met een aantrekkelijk prijskaartje. Iets voor jou? Vraag advies aan huis aan, of bezoek een Belisol showroom in je buurt.

Tip: vraag je inspiratiebrochure aan en leer meer over de mogelijke materialen voor ramen en deuren.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan