Belisol wordt 45: vier mee en maak kans op fantastische verjaardagscadeaus (citytrip, elektrische fiets, iPhone …)

Gepubliceerd op 17 May 2022

Belisol is jarig: het familiebedrijf viert 45 jaar zekerheid en kwaliteit. En daarvoor haalt de firma echt alles uit de kast! Ze kleurt België blauw en maakt van het hele land één grote Belisol-showroom. Vier zeker mee, want zo maak je kans op fantastische verjaardagscadeaus. Een citytrip, elektrische fiets, iPhone en meer! Ontdek snel hoe je in de prijzen valt.

Belisol opent de grootste showroom

Ramen en deuren zijn een belangrijke aankoop, daarom ga je niet over één nacht ijs. De laatste 45 jaar kozen duizenden bouwers en verbouwers voor Belisol, waarvan het blauwe logo staat voor kwaliteit, service en zekerheid. Bekijk hier inspirerende realisaties.

En het Belgische straatbeeld kleurt steeds blauwer …

Belisol ramen en deuren zie je dus geregeld, maar de komende weken nog meer! Om hun 45ste verjaardag te vieren, kleurt Belisol ons land blauw. Met feestelijke vlaggen en geweldige verjaardagscadeaus in de grootste showroom ooit. 

Ontdek hoe je meeviert en zo kans maakt op een citytrip, elektrische fiets, iPhone en nog veel meer! Belisol geeft maar liefst 92 fantastische prijzen weg.

Waag je kans om fantastische prijzen te winnen

Zin om 6 weken lang kans te maken op fantastische cadeaus? Dat kan in slechts 3 stappen!

  1. Vraag hier je vlaggenlijn aan. Je krijgt deze dan gratis opgestuurd.  
  2. Hang de vlaggenlijn aan je raam of deur. (ook als je geen Belisol-ramen of -deuren hebt, maak je kans)
  3. Deel een leuke foto van je feestelijke gevel op Facebook of Instagram met de hashtag #Belisol45 

Deze wedstrijd loopt t.e.m. 29 juni 2022. Mis het niet en vraag hier je vlaggenlijn aan. De winnaars worden wekelijks (ten laatste in de week van 4 juli 2022) persoonlijk gecontacteerd.

Een blik op 45 jaar Belisol

Belisol staat al 45 jaar garant voor kwalitatieve ramen en deuren. Het bedrijf bouwde in die jaren een enorm klantenbestand uit en groeide uit tot een ware succesformule. ‘Vandaag is Belisol nog steeds in handen van de familie en staat de tweede generatie aan het roer. En dat is, mijns inziens, absoluut een troef’, verklaart directielid Patricia Alen. ‘Onze sterkte? Bij Belisol handelen we steeds vanuit het oogpunt van de klant. Elke klant, van Groningen tot Saint-Tropez, klein of groot project, moet tevreden zijn.’ Lees hier het volledige interview.

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor je (ver)bouwproject? Belisol verwent je in hun showrooms met speciale verjaardagscondities. Zo zijn je duurzame ramen en deuren tijdelijk extra voordelig! Bezoek een Belisol-showroom in je buurt of vraag meteen je offerte aan

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan